tiistai 25. elokuuta 2015

Mitä kuuluu tavoitemeikeille?

Maaliskuussa listasin joukon meikkejä joista tein tavoitemeikkejä, eli tavoitteena oli jotain näistä käyttää jokaisessa meikissä. Täältä voit käydä kurkkaamassa mistä tilanteesta lähdettiin. Tilanne on hieman muuttunut myös näiden kuvien oton jälkeen, sillä en vain ole kerennyt tätä postausta naputella. Yksi huulikiilto oli jo loppuneissa tuotteissa, ja näiden kuvien jälkeen myös tuo voidemainen poskipuna on loppunut, samoin kulmakynä.


Tässä ne meikit jotka alunperin olivat tavoitteessa mukana.


Ja tässä tällä hetkellä olevat. Miinus tuo poskipuna, kulmakynä ja pohjustaja. Pohjustajan jouduin laittamaan pois koska nyt sen koostumus rupesi muuttumaan.Uusiksi tavoitemeikeiksi otin Maybellinen valkoisen luomivärinapin jota olen käytellyt kulmaluulla tai jonkun muun luomivärin päällä tuomassa hohtoa. E. Funkhouserin huulikiilto purkissa on aivan ihana, mutta epäkäytännöllinen. Sipaisen sitä aamulla ennen töihin lähtöä huulille ja töissä sitten käytän jotain muuta. Stagecolorin ruskea rajaustussi olisi kanssa hyvä käyttää pois, näitä multa löytyy 2 kpl. Wet&Wildin luomiväriduo kuuluu kastiin vanha kuin taivas ja tuo vaaleanpunainen sävy on jo kuopalla, joten sekin otettiin mukaan. 

Meikkien loppuminen on aina juhlan paikka. Välillä vaan tuntuu että vaikka kuinka niitä käyttäisi, ne eivät lopu mihinkään.

-T

4 kommenttia:

Mielipiteitä? :)