perjantai 31. heinäkuuta 2015

Avon Luxe Volume Extravagance Mascara

Pääsin tekemään yhteistyötä Beauty Nemesiksen kanssa ja sainkin pari tuotetta Avonilta testiin. Aloitetaan ensin tuosta ripsiväristä.

Oon ennen tätä ripsaria käyttänyt kahta eri ripsaria Avonilta. Eka oli vuosia sitten, enkä edes muista enää sen nimeä, mutta se oli sellasessa pinkissä hylsyssä, kumiharjainen ja tuli setin mukana. Se ripsari oli kyllä kiva, mutta ilmeisesti vanhentunut tai jotain koska se oli todella kuiva. Toinen onkin sitten muissakin blogeissa pyörinyt Big & Daring. Mutta tämä Luxe -sarjan ripsari... Nyt täytyy sanoa rehellisesti että tää. on. täydellinen... 


Pyysin tieten tahtoen testiini ruskean sävyn, Caviar Brown. Mustia ripsivärejä käytän aina, niin ruskea tuntui kivalta vaihtelulta. Hylsy on kimalteleva ruskean purppura kultaisilla teksteillä ja korkilla. Omaan silmääni ihan ylellisen näköinen.


Eniten jännitti tuo harja, koska olen vannoutunut kumiharjojen käyttäjä. Mutta tämä harja yllätti.


Harja on perinteisempi, keskeltä inasen verran kapeampi. Harja tuntuu pumpulin pehmeältä, samoin ripsivärin massa.

Miltäs se sitten näytti?Ensin kuvat paljaista ripsistä. Kyllä niitä sieltä löytyy.
Kuvissa on yksi kerros ripsiväriä. En ole millään lailla putsannut tuhruja (koska niitä ei tullut), joita yleensä jonkin verran tulee. Alaripsiin laitettuna tuli hieman tuhrua, mutta ei niin paljoa kuin normaalisti. Harvemmin edes laitan ripsiväriä alaripsiin. Pysyvyys on hyvä, ei varise. Sateen kestosta en osaa sanoa, koska mulla mikään ripsiväri ei sula sateessa. Poistaminen on myös helppoa. 

Sävyjä löytyy 2, tämä Caviar Brown sekä Caviar Black. Normaalihinta on 18€, mikä on markettiripsarien kanssa samoilla linjoilla, mutta Avonilla on usein tuotteita tarjouksessa, joten tätäkin voi bongailla tarjouksesta. 

Itse ihastuin tähän kyllä niin paljon, että varmasti ostan tätä myöhemmin lisää kun saan noita muita ripsareita käytettyä.

***

Avonin tuotteita voit tilata kätevästi sähköpostilla beauty.nemesis@hotmail.fi tai puhelimitse 040-7753943.

Liitä viestiin yhetystietosi, tuotteen nimi, tuotenumero, sivunumero ja kappalemäärä.

Avonin kotisivuilta näet voimassaolevan kuvaston.

-T

4 kommenttia:

 1. Tossa on just sellainen harja, mistä pidän. Olen kokeillut Avonin ripsareita, mutta en ole mitenkään super-ihastunut, mutta tää vaikuttaa kyllä hyvältä. :)

  VastaaPoista
 2. Juu, tämä on ♥ toivottavasti ei ikinä poistu myynnistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ikinä ennen kiinnittäny huomiota tähän koska toi harja. Mut ei pidä antaa ulkonäön pettää :)

   Poista

Mielipiteitä? :)