lauantai 28. joulukuuta 2013

Lumene Natural Code - Stand Out

Ensimmäisenä joululahja kynsilakoista kynsille päätyi Lumene Natural Coden ihana Stnad Out. Lakka on sellainen jota en olisi itse ehkä ostanut juurikin värin puolesta, mutta nyt kynsille päätyessään totesin sen olevan ihana! Väriä on hankala kuvailla, ehkä sellanen pinkihtävän oranssinpunainen, riippuu ihan valosta. Pienen googlettelun perusteella eräs blogi rankkasi tämän maailman rumimmaksi lakaksi. :D Auts. Mut toisen roska on toisen aarre. Tää on kyllä enemmänkin mun mielestä kesälakka kuin talvilakka, mut laitoin tätä nyt muutaman joulutarran kanssa.


Ja tiedän, oon ehkä maailman paskin lakkaaja... Nääki lakat onnistuin töhräämään melkein samantein. Lisänä noi rikkirevityt kynsinauhat, ou jee. Nimettömään länttäsin taas porotarran ja etusormeen jonku mistelin vai mikä lieneekään.


Toisin kuin kollegansa Natural Code vihreä Go Crazy, tää peitti jo ensimmäisellä kerroksella tosi hyvin. Laitoin kuitenkin 2 kerrosta. Vihreä lakka vaati vissiin 4 kerrosta eikä vielä silloinkaan peittänyt täysin. Myös sivellin on näppärä ja leveä. Oon todennu et leveät siveltimen on mulle ne parhaimmat.


Lakka on nyt ollu kynsillä jo päivän ja lukuunottamatta heti lakkauksen jälkeen syntyneitä kolhuja ja ruttuja, lakka on pysynyt kynsillä lohkeamatta.


Nää minilakat on myös siitä kivoja, et näissä on (ainaki mulla) suurempi todennäköisyys saada lakka joskus loppumaankin.

-T

2 kommenttia:

  1. Hahaa, muistan tuon lakan ja edelleen tulee huono olo kun noita kuvia katson. Se pitää myös vielä sitä rumimman lakan titteliäkin. :D

    VastaaPoista
  2. Tunnistit ittesi :D Mut mää tykkään tästä. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)