maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: Luukku 2


Kauneusbloggajien joulukalenteri lähti käyntiin eilen Nekun blogista Lazy Dynamite. Joka päivä aina jouluun asti. Joinain päivinä luukkuja saatta olla 2. Mutta aina kalenterin edetessä ja luukkuja availlessa, sen päivän luukussa on linkki seuraavan päivän luukkuun.

Omaan luukkuuni halusin järjestää pienen pre Joulu- arvonnan. Itse en ole maailman suurin jouluihminen, mutta rakastan silti joulukoristeita, piparkakkuja, riisipuuroa, lahjojen antamista sekä lahjojen saamista.

Taannoisella luonnonkosmetiikkaan tutustumiskäynnillä ostin jotain pientä myös tätä arvontaa varten. Palkinto sopii mitä parhaiten vaikkapa joulusaunaan. :)


Pientä joulun tunnelmaa joulukoristeiden voimin.

Palkinto käsittää seuraavat tuotteet:


Laveran Organic Orange & Organic Green Tea Express Care Leave-In Spray. Pienen säheltämisen jälkeen näitä päätyi mulle 2 kappaletta, joista toisen päätin sujauttaa palkintojen joukkoon.


Flow kosmetiikan Kaura & Hunaja Luomusaippua ja Greippi Huulivoide.


Sekä Laveran Basis Sensitiv Hand Cream (20ml) ja kuorintahanskat.


Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja jättämällä myös sähköpostiosoitteesi. Ja koska joillakin on ollut vaikeuksia kommentoida blogiani, voit myös osallistua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hopeapupu@gmail.com Laitathan otsikoksi jouluarvonta.

Toivotaan että pian saadaan sitä luntakin kunnolla, niin tulee sitä joulumieltäkin. Lumeton joulu on aina vähän blaah. :)

Huominen luukku löytyy täältä.

Edit. Arvonta päättyy perjantaina 6.12 klo 18. Onnea kaikille jo osallistuneille. :)

Muut kalenterin luukut: 1. Lazy Dynamite, 2. Miss Aria, 3. Keyword: Love, 4. Pirita`s Beauty Blog, 5. DIXI, 6, Eyeshadow and flame, 7. Pitkät Kynnet, 8. Deathlicious Kisses, 9. Kosmetiikkaobsessio, 10. Polishaholic ja Wasting Lifestyle, 11. Meikkileikkejä, 12. Miten niin liikaa? ja Piece Of Panda, 13. Ripsarit poskilla ja Pakolliset - tai ainakin melkein!, 14. Kahvia ja kosmetiikkaa, 15. Siamese Lipstick, 16. Kvartsiharakka, 17. Dazzling Glow, 18. Fashioned in Finland, 19. One of Beauty's Daughters, 20. Va va voom by Ida, 21. Tyttö ilman helmikorvakorua, 22. Pieni nutturapää, 23. Juille's, 24. Yllätysluukku

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)