maanantai 23. joulukuuta 2013

Lavera Trend Sensitiv 2-in-1 Compact Foundation

Ostin Laveralta tutustumiskäynnillä meikkipohjan testiin. Olin kuullu luonnonkosmetiikan meikkipohjista sekä hyvää että vähän huonompaakin, mutta tää vaan näytti niin mulle sopivalta tuotteelta. Ja voi voi... Ei se ihan sitä nyt kuitenkaan ollut.


Pahoittelen jälleen kuvien laatua... Meikkipuuteri on perinteisessä pyöreässä rasiassa, joka on aavistuksen paksumpi kuin yleensä.

Myös koostumus on hieman kosteampaa kuin esim. Natural Coden meikkipuuterissa jonka omistan. Sävynä Beige 01. Tuoksu on melko voimakas, aamuisin jos oli vähänkin huono olo, ei tätä viittiny laittaa. Haihtuu kyllä pois jonkun ajan kuluttua.


Meikin alta löytyy vielä puuterivippa ja peili, joka saattaa selittää sen miksi pakkaus on niin paksu. Meikki on siis ton peilin alla, tai siis yläpuolella. Kuva piti ottaa vähän väärinpäin koska rasia ei pysynyt pystyssä oikein päin kun peili oli ylhäällä. Nih!

Sopivasti sattui kun tän käyttöä kuvailin, että ihoni oli taas poikkeuksellisen huonossa kunnossa. Keskellä silmien väliä oli mahtava sarvi, ja muutenki punoitusta vähän siellä täällä, joten peittoa kyllä tarvittiin.

Mutta mites kävikään...


Yllä siis ilman meikkiä, ja alla meikin kanssa...


No tota sarvea nyt ei peittäis pommikaan, mutta eipä toi meikkipohja peitä kyllä mitään muutakaan. Hyvin hyvin luonnollinen lopputulos. Välillä meikki tarttui ikävästi kuiviin kohtiin, ja oli muutenkin hankala levittää. Tää menis varmaan paremmin kesämeikkinä kun iho on vähän paremmassa kunnossa, sekä sellaiselle iholle jolla ei oo paljon peitettävää. Meistä ei näin talviaikaan siis tullut ystäviä, mutta kokeilen ehkäpä kesällä uudestaa, jos tuote on vielä hengissä silloin.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)