torstai 10. lokakuuta 2019

Catrice Cosmetics - Made for Stars

Citymarketin alehyllyltä bongasin tämän ihanan Catricen paletin jossa on 21 sävyä luomille ja kasvoille. Yhtään luomiväriähän en tarvitsisi, mutta tämä oli niin kivan näköinen ja tässä on käytettäviä sävyjä paljon eikä hinta kirpaissut. Nykyisessä rahatilanteessa pitää aina hieman miettiä onko varaa ostaa jotain silloin kun haluaa jotain kivaa... Joo, mulla on ongelma...


Armas assistenttini Norbert tassuineen avustaa kuvia otettaessa.


Yläriveistä löytyy sävyt luomille, yhteensä 15 kpl. Sekä mattaisia että kimaltelevia ja sävymaailma on lähinnä nudea ja ruskeaa, mutta joukosta löytyy myös tiilenpunainen ja oliskohan tuo nyt musta vai todella tummanruskea. Postausta kirjoittaessa on jo pimeä, enkä täysin luota tuohon jalkalampun valoon.
Lisäksi kaksi sävyä highlightiin ja alimmassa rivissä on ainakin poskille sopiva Supernatural ja muutama kimalteleva sävy. En ole ihan varma mihin niitä on tarkoitus käyttää, mutta eiköhän jokainen voi käyttää niitä mihin haluaa.


Pakko oli vielä ottaa kokonaiskuva armaasta assistentistani joka niin mielenkiinnolla seurasi kuvien ottoa. On se rakas 💙
Tästä kuvasta huomaa että paletissa on myös peili. Käytän itse meikatessa pientä käsipeiliä koska olen melkein sokea ilman laseja ja mun on pakko päästä mahdollisimman lähelle peiliä. Näin isossa paletissa se on hankalaa... Elämän pieniä hankalia asioita.


Paletin suojakalvossa oli vaan niin suloinen teksti että halusin sen tähän postaukseen mukaan.

Mutta sitten pieni yhteenveto tästä paletista.
Sävyt ovat helppokäyttöisiä ja sopivan pigmenttisiä ja on hyvä että samasta paletista löytyy myös korostustuotteet ja poskipuna. Vaikka paletilla on kokoa, on se silti näppärä ottaa vaikka matkalle mukaan. Vertaan sitä itse kirjaan, jota yleensä raahaan laukussa mukana, joten miksi ei siis yli puolet ohuempaa ja kevyempää kasvopalettia?

Olen nyt niin paljon keskittynyt käyttämään pannuprojektin tuotteitani, että kaikki muut luomivärit ovat vähän jääneet vähemmälle käytölle. Kohta voisin pitää siitä taukoa ja ottaa vaikka tämän paletin käyttöön. Nämä sävyt sopivat myös syksyyn.

Halusin esitellä tämän paletin teille, vaikka luulen että sitä ei enää mistään saa... Yritän tässä joku päivä tehdä tällä meikin ja kuvata sen tänne blogiin. Meikkikuvia ei olekaan vähään aikaan tullut.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)