tiistai 30. huhtikuuta 2019

Joukostamme poistuneet maaliskuu -19

Osa tuotteista saatu pr -näytteenä. Tunnistat ne * merkistä.

No niin. Ja aikataulussa ollaan. Huhtikuuta on vielä jäljellä ja nyt käydään läpi maaliskuun loppuneet että päästään sitten kuvaamaan ja naputtelemaan huhtikuun loppuneet. Lisäksi pääsen kirjoittelemaan muistakin asioista kuin vain näistä loppuneista...


Taas loppui mukavasti täysikokoisia purkkeja ja joukossa oli jälleen niin hittejä kuin hutejakin.


Tukka:

Wella Shockwaves Style Refresh & Root Revival Dry Shampoo. Kuivashampoita mulla menee paljon ja näitä on aina kiva kokeilla uusia juttuja, vaikka lähes poikkeuksetta päädyn aina samoihin vanhoihin. Tämä tuote kuuluu nyt niihin huteihin. En vain saanut millään tavalla raikastettua hiuksiani tai rasvaisuutta pois. Myöskään minkäänlaisesta volyymista oli turha haaveilla. 

XZ Persikkanektari Latvasuoja. Edullinen mutta loistava latvasuoja hiuksille toimi moitteettomasti. Tuoksuu ihanalle, edelleen omaan nenääni kinuskille. Teki latvoista terveemmän näköiset ja vähensi hamppuisuutta mitä itselläni on kuitenkaan lähmäämättä hiuksia. Harmillisesti vain pumppupullon pohjalle jäi vielä tuotetta jotka saisi pois vain leikkaamalla pullon kahtia. *


Kroppa:

Dove DermaSpa Youthful Vitality Body Lotion. Tähän tuotteeseen olisi ollut helppo ihastua. Mutta tässä oli yksi suuuuuuri miinus joka pilasi kaiken. Mutta ensin ne plussat. Tuoksu on raikas ja pehmeä, ei sellainen perus Dove. Koostumus kevyt, ei kuitenkaan liru ja kosteustehot hyvät. Mutta se miinus... Kun tämä sitten murustuu jos koskee ihoon tämän laiton jälkeen. Ja se oli jotain äärimmäisen raivostuttavaa. Ihoni on kutiseva, joten joudun sitä välillä raapimaan ja se aiheutti sen että voide "hilseili" iholta pois. Ei jatkoon. *

Callusan Hydro Cream Mousse. Kuohkea vaahtovoide sisältää 5% ureaa tuntuu kuin kermavaahtoa levittäisi iholle. Kosteutti hyvin ja imeytyi iholle nopeasti jättäen sileän tunteen. Tämä on oikeasti jalkavoide, mutta käy myös koko vartalolle kuten itse sitä käytin. Sopii myös diabeetikoille. Hoitolatuote.

Avon Naturals Coctail Collection Raspberry & Cassis Hand Lotion. 3 tuotteen setissä ollut käsivoide oli taattua Avon -laatua. Hyvä kosteutus ja ihana tuoksu. Tämä oli kylppärikäsivoiteena, eli sipaisin tästä käsille ennen töihin lähtöä ja käsien pesun jälkeen jos oli tarve. Näitä Avonin käsivoiteita tulee varmasti hankittua jatkossakin.


Nassu:

Lancome Hydra Zen Anti -stress Moisturising Cream. Mulla ei juurikaan ole kokemusta Lancomen ihonhoitotuotteista ja ne eivät ole sen suurempaa mielenkiintoa herättäneet, mutta tästä voiteesta tykkäsin. Talvipakkasilla tämä melkein riitti yksistään kosteuttamaan ihoani. Ei ärsyttänyt tai aiheuttanut kirvelyä ja jatkuvasta stressistä kärsivänä tuo anti -stress kuulosti hyvältä. Voisin käyttää lisääkin.

Bioeffect EGF Serum. Tämä hypetetty tuote maksaa omaisuuden, eikä tee omalle iholleni yhtään mitään. Tätä käyttäessäni otsalleni ilmestyi näppyjä, mutta en voi olla varma oliko tämä yksistään siihen syypää. Olen aiemmin käyttänyt tätä pikkupullon ja silloinkaan en ihastunut. Enkä kyllä vieläkään. Toisaalta ihan hyvä, koska ei mulla olis varaa tätä lisää ostaakaan. *


Meikit:

Essence Colour Correcting Liquid Concealer. Tämä oli mukava tuttavuus. Kevyt ihon sävyä korjaava tuote toi valoa "katseeseen". Käytin tätä silmien alla tuomassa valoa koska omistan tummat silmänaluset. Lisäksi sipaisin tätä kulmaluulle, amorinkaarelle ja nenälle. Harmikseni tämä kerkesi kuitenkin hieman pilaantua ennen kuin kerkesin sen loppuun käyttämään. Kiitos Minni.

Essence Super Curl Volume Mascara. Essencen joulukalenterista tullut ripsiväri oli hyvä. Kaareva kumiharja oli melko pitkä omalle pienelle silmän muodolle, joten sotkua sain taas aikaiseksi. Mutta kun massa oli hieman kuivunut, sai tällä aikaiseksi kivat ja näyttävät ripset. Mutta kuten usein Essencen ripsareiden kanssa, ainakin omalla kohdallani, myös tämäkin melko nopeasti rupesi varisemaan silmien alle.


Näytteet:

Bioline Body Consept Elasticizing Cream. Voide lupaa ehkäistä ja korjata venymäjälkiä, kiinteyttää ihoa ja sopii myös rintavoiteeksi. No, näitä lupauksia en voi todeta vielä tämän yhden näytteen perusteella. Mutta sen mitä pystyn kertomaan, on että tämä tuntui iholla ihanalta! Imeytyi nopeasti kosteuttaen todella hyvin ja iho tuntui käytön jälkeen supersileältä. Love it!


10 tuotetta, joista 1 näytekokoinen ja 1 matkakokoinen. Ihan hyvä saalis. 

-T

1 kommentti:

  1. Essencen super curl volume mascara on mun lemppari;) Mun ripsille harja on just passelin muotoinen ja kokoinen, eikä kyllä varise yhtään. Aika jännä miten eri tavalla ripsivärit toimii. Myös essencen ihon sävyä korjaava peiteaine on mun mielestä hyvä.
    Bioeffectin seerumi on niin kallis, etten voisi kuvitella ilman lottovoittoa laittavani siihen rahojani kiinni. Enkä jaksa uskoa, että se edes on hintansa arvoinen.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)