torstai 9. elokuuta 2018

Lush Twilight Body Spray

Tässä postauksessa kerroin Lushin Twilight -kimallepalasta ja siitä miten rakastuin sen tuoksuun.
Lushin Asematunnelin liikkeen uudistuessa kävin siellä tutustumassa tarkemmin tuotteisiin myyjän avustuksella ja silloin huomasin nämä body sprayt. Myyjä kertoi että näitä on ollut aijemminkin myynnissä mutta silloisen myymälän esillepanoon näitä ei oltu saatu kunnolla näkyville. Siksi kai itsellänikin oli mennyt ihan ohi nämä body sprayt. 


Kävin heti nuuhkuttelemassa tätä Twilight tuoksua, joka on siis sama kuin tuossa kimallepalassa, mutta heikon rahatilanteen vuoksi en vielä silloin ostanut tätä vaan ostin kasvovoiteen.
Aina töihin mennessäni tämä kalvoi mieltäni, sillä usein kuljen juuri siitä Asematunnelin liikkeen ohi hoitolalle mennessäni. Sitten eräänä palkkapäivänä marssin ennen töihin menoa Lushille ja hain oman body sprayni.


Lushin sivuilla sprayta kuvataan näin:

"Päivän taittuessa iltaan, tonkapapu ja laventeli soittavat duetossa hiljaista unilauluaan, 
ylang ylang -öljyn saaden ajatukset taianomaisille kukkaniityille"

Tätä neuvotaan käyttämään parfyymin tavoin, suihkuttamalla ranteisiin, kyynärtaipeisiin, kaulalle jne, mutta itse tykkään suihkutella tätä iltaisin ennen nukkumaan menoa sängyn yläpuolella.

Tuoksu on vahva, joten yleensä yksi suihkaus riittää. Tästä siis riittää iloa pitkäksi aikaa.

Hintaa näillä on 29,95€, paitsi tuoksussa Rose Jam joka maksaa 35,95€.

Oletko kokeillut Lushin vartalotuoksuja? Mikä on lempituoksusi?

-T

4 kommenttia:

 1. Tiedätkö,oon miettyny näitä itekin mut sit jääny empimään kun oon ajatellu et nää on varmaan aika lyhytkestosia/mietoja? Pitäs mennä paikan päälle tuoksuttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! Kestosta en niin osaa sanoa kun tosiaan käytän vaan iltaisin ennen nukkumaan menoa. Mut on se ihana.

   Poista
 2. Toi Twilight on ihan parhautta! Kävin sitä muutaman kerran nuuhkimassa ja testaamassa iholle ennen kuin lopulta kotiutin omani. Tuoksu on myös yllättävän pitkäkestoinen. Varmasti tulee ostettua jotain muitakin tuoksuja Lushilta jatkossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees muista nuuhkinko kuinka tarkkaan niitä muita tuoksuja ku halusin tän. Mut pitänee mennä jossain vaiheessa uudestaan tuoksuttelemaan. Onneks tästä riittää pitkäksi aikaa!

   Poista

Mielipiteitä? :)