maanantai 27. elokuuta 2018

Pink Monday: L'oréal Cherry My Cheri Eyeshadow Mega Palette

Pitkästä aikaa Pink Monday! Ja tän postauksen piti tulla jo kesäloman aikana, mutta kun en saanut aikaiseksi..


Näin joskus ohimennen mainoksen tästä Cherry My Cheri -paletista ja vaikka en sen kummemmin sitä mainosta nähnyt, joku siinä jäi vaivaamaan ja kehitin itselleni pienen pakkomielteen saada tämä paletti. Se olikin sitten oma juttunsa lähteä etsimään sitä sokokselta sillä pohjalla että se on a. uutuus ja b. joko L'oréalin tai Maybellinen. 

Noh, otin sitten googlen avuksi ja selvisi kumman paletti se on. Ja koska paletti oli Limited Edition, oli se tietenkin keskustan sokokselta jo loppunut. Ei muuta kuin linkki alle ja kohti Kaarta joka on onneksi kotimatkan varrella. Sieltä onnekseni löysin yhden paletin jonka hyvin nopeasti nappasin itselleni ja kotiutin. 


Paletissa on 16 luomivärinappia joista suurin osa on kimaltelevia, mutta osa myös mattaisia. Nappien pitäisi tuoksua hedelmäiselle ja kyllähän tarkemmin nuuhkittuna ne siltä tuoksuvatkin, mutta ei yhtä vahvasti kuin esim. Too Facedin suklaapaletit.

Sävyt ovat ihania ja sopivat tähän kesään kuin nenä päähän. Tämä onkin ollut nyt kesän käytetyin palettini, silloin kun olen jaksanut meikata. Paletti on pigmenttinen, jotkut sävyt ovat hieman pöllyäviä mutta kaikki hyvin häivyttyviä. 





Sävyt kädelle laitettu ilman pohjustajaa, sormella levittäen. Paletista katsottuna ensimmäinen kuva on paletin vasen reuna ylhäältä alas ja siitä järjestäen.

Olen kyllä niin tykästynyt tähän palettiin ja näihin sävyihin. Täydellisiä kirsikan, persikan ja luumun värejä. Sopivia juuri kesähelteille, mutta myös syksyyn ja talveen tuomaan piristystä. Ilolla käyttelen tätä palettia joka töröttää meikkipöydällä esillä niin että pystyn tarttumaan siihen helposti aamulla tehdessäni meikkiä töihin.

Mitä mieltä tästä paletista? Ostitko?

-T

2 kommenttia:

  1. Mie haluaisin tämän, ihan vaan koska kirsikka tuossa nimessä, mutta en ole löytänyt mistään :(

    VastaaPoista
  2. Nää tais kyllä mennä tosi nopeesti... :(

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)