tiistai 28. elokuuta 2018

Pörröhiusten pelastus

Goldwell Kerasilk Control Smoothing Fluid on ollut sen käyttöön otosta asti luottotuotteeni pörröisten ja karheiden hiusteni siloittamisessa.
Tarvitsen siis ennen kaikkea siloittavia ja kosteuttavia tuotteita pituuksiin ja latvoihin. Olin jo ihan unohtanut tämän fluidin olemassa olon kunnes siivosin kylppärin kaappini ja heitin vanhentuneet tuotteet pois ja järjestelin kaapin. Tarkemmin putelia tutkittuani totesin sen olevan juuri sitä mitä hiukseni tarvitsevat ja otin sen käyttöön. Enkä ole katunut.


Kerasilk Control sisältää keratiinia ja liquid -silkkiä ja sisältää lämpösuojan. Se on tarkoitettu vaikeasti hallittaville, kurittomille pörröhiuksille. Se siloittaa ja antaa hallittavuutta.


Tuote on pumppupullossa mistä plussaa. Omiin hiuksiini riittää 3-4 pumppausta. Yleensä olen käyttänyt tätä pyyhekuiviin hiuksiin, mutta toimii erinomaisesti myös kuivissa hiuksissa. 
Hiukseni vaativat pesun jälkeen föönauksen jotta ne eivät rehottaisi joka suuntaan vaan olisivat edes joten kuten sileät. Ja välillä pitkien työpäivien takia hiusten pesu menee niin myöhäiseksi etten jaksa edes ajatela föönausta. Mutta enää ei edes tarvitse. Ja mikäli en ole laittanut tätä pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja herään aamulla tukka joka suuntaan sojottaen näyttäen kasalta olkia, saa fluidi siloitettua hiukseni kuin ihmeen kaupalla.

Riippuen siitä mistä tuotteen ostaa, hinta on jotain 25-30€ paikkeilla ja fluidia on putelissa 75 ml.

En voisi enempää suositella tätä tuotetta kaikille jotka kärsivät pörröisistä, kurittomista hiuksista. Love it!

*saatu blogin kautta

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)