sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Kiharakampaus Biozellin tuotteilla

En juurikaan esittele mitään kampausjuttuja blogissani, johtuen juurikin siitä kun en vain osaa tehdä mitään kampauksia. Mutta I love me -messujen jälkeen sain postia Biozellilta ja sieltä kysyttiin halukkuutta ottaa tuotteita testiin. Ja ilman muutahan se kiinnosti. Tuotepaketin mukana niin vahaa, hiuslakkaa, tekstuurispraytä ym. Tai nyt itseasiassa en ole ihan varma mitkä kaikki sain messuilta Biozellin pisteeltä ja mitkä postitse, mutta kaikki tuotteet olen saanut heidän kauttaan.


Lisäksi sain sähköpostiin vinkkejä minkälaisia kampauksia tuotteilla voi tehdä. Helpoimmalta itselleni kuulosti sileä ja kihara. Eli hiukset laitetaan sileälle ponnarille ja ponnariosa kiharretaan. Simppeliä vai mitä?


Tein kampauksen edellispäivänä pestyihin hiuksiin ja aloitin sen suihkimalla hiuksiin lämpösuojasuihketta. Pidän todella paljon suihkutettavista lämpösuojista niiden nopeuden ja helppouden takia. Biozellin suihkeessa on hyvä suihku ja sitä on helppo suihkia joka puolelle hiuksia.
Tuote sopii niin kuiviin kuin märkiin hiuksiin. 

Lämpösuojan jälkeen laitoin hiukseni tiukalle ponnarille ja aloitin kihartamisen. Käytin kihartamiseen piippirautaa joka on helpompi käyttää kun hiukset ovat yhdessä kasassa. Muuten suosin yleensä lainerautaa.Kun kiharat olivat valmiit, otin käsiini pienen määrän Biozellin kuituvahaa ja siloitin sillä hiusten päälliosan. Olin todella positiivisesti yllättynyt siitä miten tämä Fiber Wax toimi hiuksissa. Hiukset eivät jääneet tahmaisiksi mutta olivat silti sileät ilman leijailevia haituvia. Normaali tilanteissa olen sipaissut tätä pienen määrän latvoihin siloittamaan niitä alituiselta pörröisyydeltä. Ja muuten toimii!
Eli jos pelkäät rasvaista kuontaloa vahoja käyttäessäsi, niin kokeile tätä.


Lopuksi kruunasin koko komeuden tällä Biozellin Super Strong Hairspraylla. Myöskin tämä tuote yllätti positiivisesti. Käytän todella vähän hiuslakkoja koska yleensä saan aikaiseksi vain kovan kypärän. Tässä suihke on hienojakoista eikä sellaista märkää tussahdusta niinkuin joissakin lakoissa saattaa olla ja tuntuma hiuksissa on lähinnä olematon, kuitenkaan niin olematta.
Sisältää UV -ja kosteussuojan.

Kun kampaus oli valmis, en sitten lopulta pitänytkään siitä kiharoiden ollessa auki, vaan laitoin ne pinnillä sotkunutturaksi.

Ja pahoittelen kökköjä kuvia, omasta takaraivosta kun on hieman hankala ottaa kuvia...
Nyt varmaan ymmärrätte miksi tässä blogissa ei näy kampauspostauksia :D Jätän ne suosiolla osaaville henkilöille ja jatkan itse ponnarilinjalla.

Osaatko tehdä kampauksia?

-T

1 kommentti:

  1. Osaan, mutta koen että ne on itselle todella vaikeita tehd, enkä todellakaan viitsi vaivautua. Aikoinaan parturi-kampaaja koulussa kampausten teko oli sitä mistä vähiten välitin, ei ihme, että kuljen ponnarissa. :D

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)