torstai 18. tammikuuta 2018

Joukostamme poistuneet joulukuu -17

Heippa taas, hengissä ollaan, just ja just. Palaillaan taas pikkuhiljaa blogin ääreen. Postausajatuksia olis vaikka muille jakaa, mutta katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi. Aloitetaan pienen tauon jälkeen viime vuoden viimeisillä loppuneilla tuotteilla. Vaatehuoneessa odottaakin sitten Ikean kassillinen tyhjiä purkkeja jotka pitäisi sitten käsitellä vielä täällä blogissa että mitä kaikkea sitä vuoden aikana sitten loppuikaan.


Koppa ei ihan täyttynyt, mutta kivasti kuitenkin sai purkkeja tyhjiksi.


Kroppa:

Mavala Penetrating Cuticle Cream. Pitkään käytössä ollut todella tuhti kynsinauhavoide. Hoiti pahimmatkin kuivumiset ja stressin aiheuttamat kynsinauhojen repimishaavat. Tämä oli käytössä öisin. Voisin ostaa lisääkin.

L'occitane Ultra Rich Body Lotion. Bette boxissa tullut pieni vartalovoidenäyte riitti yllättävän pitkälle. Ensi ajatukseni oli että saan tällä ehkä juuri ja juuri yhden kerran kropan rasvattua, mutta tästähän riittikin melkein neljään kertaan. Ensi kosketukseni merkin tuotteisiin ja ei kyllä tullut wau efektiä. Voide oli tuoksuton eikä kosteuttanut tarpeeksi.

Signe Seebid Kookos - Minttu jalkavoide. Käydessämme tutustumassa Virossa Signe Seebidin tehtaaseen saimme goodiebagissa tämmöisen näytteen tästä ihanasta jalkavoista. Voi oli ihanan tuntuinen ja suorastaan suli iholle. Mutta jätti sen verran öljyisen pinnan että suosittelen laittamaan sukat jalkaan tai odottamaan sen verran että se imeytyy ennen kuin lähtee kävelemään. Voi myös sulaa lämpöisessä, mutta sen voi laittaa jääkaappiin kiinteytymään jos näin käy. Kesäksi aivan nappi tuote! *

Peter Thomas Roth Mega Rich Body Lotion. Jostain hotellista mukaan napattu vartalovoide. Sellaista perus lirua koostumukseltaan eikä kosteuttanut tarpeeksi.


Tukka:

Biozell Volumizing Dry Shampoo. I love me -messuilta saatu pieni kuivashampoo toimi moitteettomasti ja juuri niinkuin piti. Raikasti rasvoittuneita hiuksia eikä jättänyt tummaan tyveen harmaata jälkeä. Varsinaista tuuheuttavaa vaikutusta en huomannut. Mutta muuten oikein jees. *

Lush Jumping Juniper -palashampoo, tai se mitä siitä jäi jäljelle. Rakastin tätä shampoota. Palaa ei tarvinnut paljoa hieroa hiuksiin kun se jo vaahtosi runsaasti, pesi todella hyvin kuitenkaan takuttamatta tukkaa. Ja hiukset jäivät erittäin paksun tuntuisiksi. Jemmoista löytyy vielä toinen Lushin palashampoo. Toivottavasti se on yhtä hyvä kuin tämä!! *


Meikit:

Elf Makeup Mist & Set. Ensimmäinen kokemukseni meikinkiinnityssuihkeesta ja se ei ollut kovin kummoinen. Pullon sumu ei ollut tasaista vaan sellainen räkäisy joka jätti kasvot märiksi. Tuoksu toi mieleeni lähinnä navetan. Mutta ehkä tää pikkusen pidensi meikin kestoa.

RL de Young Carbon Power mascara. Saksasta ostettu ripsiväri toimi moitteettomasti. Kumiharja on aina itselleni mieleen ja tällä ripsarilla sai kauniit ripset. Hinta oli edullinen. Voisin ostaa tätä lisääkin seuraavalla saksan reissulla.

Avon Megaeffects Liquid Eyeliner. Pidän tussimaisista rajauksista, mutta en tällaisista "kaksipäisistä". Onhan se kätevää että samalla tuotteella saa kerralla ohuempaa ja paksumpaa rajausta, mutta kun teen itse aina vain ohuen rajauksen niin koen tämän hankalaksi. Noh, eniwei, tämä kuivui kokoon ja se siitä. *

Wetnwild H2O Proof Liquid Eyeliner. Tämä ei kuivunut, mutta sitäkin enemmän tarttui luomivakoon ja sen yläpuolelle. Lisäksi jotenkin valui alaluomillekin vaikken sinne laittanut rajausta. Muuten olisi ollut oikein kiva tuote. Mustaakin mustempi ja hyvä tussipää.

Lumene Touch of Radiance poskipuna sävyssä Kuulaus. Pannuprojektissa ollut poskipuna tuli tiensä päähän vaikkei ihan täysin loppunutkaan. Reunoilla olleet jämät hajosivat ja vaikka kuinka yritin ottaa punaa varovasti, se aina levisi ympäri meikkipöytää ja syliä. Kippasin loput sitten roskiin.


Nassu:

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon. Holika Holika on merkkinä kiehtonut luettuani siitä muista blogeista ja kun bloggaajien kanssa kävimme Tallinnassa niin pitihän sitä laivalta ostaa näitä kangasnaamioita testiin. Tämä on siis ensi kosketus merkkiin. Ja ja... en pitänyt siitä. Kangasnaamio suorastaan ui seerumissa ja muissa tehoaineissa ja valui ikävästi kasvoja ja kaulaa pitkin. Puolen tunnin vaikutuksen jälkeen naamio oli yhä edelleen valuvan märkä. Myös pussiin jäi nestettä vielä viikon käyttöä varten. Plussana se että tämän jälkeen iho ei tarvinnut kosteusvoidetta. Mutta en pidä näin märistä naamioista. Näitä olisi vielä 2 jäljellä ja mietin että viitsinkö edes käyttää niitä.

Madara Nokkonen Daily Defence voide. Luonnonkosmetiikan messuilta kaupanpäällisenä tullut voide oli ihan ok kamaa, mutta ei kosteuttanut tarpeeksi. Pidän enemmän siitä Pihlajasta.

Bernard Cassiere Hamppu - Bambu Voide. Miellyttävän raikkaan tuntuinen voide. Tämä kulki monilla reissuilla mukana ja nyt päätin sen käyttää loppuun. En oikein osaa tästä muuta sanoa. *

Elkos -kasvovesi. Saksan reissulta ostettu kasvovesi oli ihan kiva. Ei mitään erityistä. Ei ärsyttänyt ihoa, tuntui raikkaalta ja tuoksui neutraalilta. Käytin tätä aamuisin.

Bioline Sweet Touch Biphasic Eye Make Up Remover. Nyt sai tehossa ja tuntumassa Lumene haastajan. Kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine poisti meikit tehokkaasti ja hellästi, ilman rasvaista tunnetta. Hinta tietysti on kalliimpi kuin Lumenella, sillä Bioline on hoitolasarja.


Näytteet:

Dermosil Kaura Body Lotion. Hotellista mukaan napatut miedon tuoksuiset vartalovoiteet olivat mukavan tuntuisia ja kosteuttavia. Ihan eivät kuitenkaan riittäneet poistamaan kuivuudesta aiheutuvaa kutinaa. Mutta muuten oikein kiva voide.

Bioline Body Concept Hydrasource Body Lotion. Ihastuttavan raikas vartalovoide joka imeytyi nopeasti ja kosteutti hyvin. Pahimpaa kutinaa ei kuitenkaan poistanut.

Mádara SOS Hydra Recharge Cream. Tästä tykkäsin tosi paljon. Kosteutti hyvin ja sopi juurikin stressaantuneelle iholleni. Pitäisikin tutustua uudestaan Madaran tuotteisiin.

Bioline AGE Beauty Secret The Cream Eye/Lip. Siihen nähden miten paljon ihastuin sarjan seerumiin ja voiteeseen, jätti tämä silmän - ja huultenympärysvoide mut vähän kylmäksi. En tosin kokeillut huultenympärille, mutta tämä tuntui sellaiselta ihan tavalliselta sy -voiteelta.

Bioline Primaluce Cream ja Serum 15%. Yhdessä käytettynä nämä tekivät ihosta pehmeän ja tasaisen värisen. Mitähän ihmeitä täysikokoiset purkit saisivat aikaan??


23 tuotetta, joista 10 oli täysikokoisia, 6 matkakokoista ja 7 näytettä. 

Tämän kuun saldo näyttää myös ihan kivalta, varsinkin täysikokoisten tuotteiden kohdalla.

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. Mulla on just käytössä toi L'occitanen vartalovoidenäyte ja olen kyllä samaa mieltä, että ei tuo tarpeeksi kosteutusta ja jonkinlaista tuoksua olisin toivonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jotenkin sellanen kuva et noi tuotteet tuoksuis jollekin :(

      Poista
  2. Minäkään en tykkää litimäristä kangasnaamioista, ihan puistattaa laittaa sellainen ylimärkä, kylmä kangassuiru naamalle;) Jotta saisi kaiken seerumin imeytymään, pitäisi varmaan viettää koko päivä naamion kanssa;)
    Biolinen näytepussukoita olen käyttänyt aika monia, ja niistä on vaikea mennä sanomaan onko ne erinomaisia vai pelkästään hyviä tai sitten ihan keskivertoja. Normikokoisia en ole koskaan raaskinut ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko et toi naamio ois kokonaisen päivän aikanakaan kuivunu :D

      Poista

Mielipiteitä? :)