maanantai 23. lokakuuta 2017

Pink monday: Victoria's Secret Deluxe Eye Palette - Screen Siren

Tänään esittelyssä Victoria's Secretin luomiväripaletti. Olen tämän paletin saanut siskoltani ja se on yksi tärkeimmistä aarteistani.
Joidenkin mielestä VS tuotteet ovat parasta ikinä, kun taas toisten mielestä ne ovat mauttomuuden huippu. Itse kuulun tähän välikastiin. Himoitsen heidän laukkujaan, tykkään heidän tuoksuistaan ja rakastan heidän muotinäytöksiään. Mutta samalla pystyn vallan mainiosti tulemaan toimeen ilman mitään heidän tuotteitaan.
Alusvaatteita ja asusteita en VS:ltä omista ja merkkiin olen päässyt tutustumaan lähinnä kosmetiikan kautta. Olen käyttänyt tätä hyvin säästeliäästi koska se on mielestäni hyvin kaunis. Mustaa lukuunottamatta sävyt ovat hohtavia ja niitä voisi hyvin käyttää myös korostukseen. Mustalla sävyllä olen myös rajannut silmiä kun olen halunnut enemmänkin sellaisen utuisen rajauksen.
Napit ovat melko isoja ja paletissa on tavaraa 9,7g. Tästä kyllä riittäisi iloa pitkäksi aikaa vaikka tätä ihan käyttäisikin. 


Kerrankin sain sävyt näkymään kunnolla :) Katsokaa nyt miten ne hehkuvat. Eniten käyttämäni sävy on tuo hieman ruusukultainen sävy, toinen vasemmalta. 
Tällä paletilla saa kyllä hohtavan meikin aikaiseksi. 

Pitää vielä kuvata jossain vaiheessa tällä paletilla tehty meikki.

Käytättekö Victorian meikkejä? Tai ylipäätänsä mitään merkiltä?

-T

6 kommenttia:

 1. Victoria Secret on jäänyt aika etäiseksi. En ole tuntenut mitään hinkua tuotteiden perään, mutta ymmärrän, että esim. tuoksut vetoavat moniin.
  Upeat swatchit ja pigmentti näyttää kerta kaikkiaan mahtavalta. Vakuuttava palettii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paletti on ihana. Mut esim. huulikiillot joita mulla on ollu tuoksu tosi voimakkaalle et tuli ihan huono olo.

   Poista
 2. Tosi kaunis paletti, mä en pidä merkkiä mauttomana, mutta se ei henkilökohtaisesti kiinnosta mua pätkääkään paitsi ne muotinäytökset on visuaalisesti upeita!

  VastaaPoista
 3. En ole VS meikkejä testaillut, mutta tämän perusteella vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein pitäis mennä ihmettelemään myymälään muita meikkejä :) Ei oo kokemusta ku tästä paletista ja parista huulikiillosta.

   Poista

Mielipiteitä? :)