maanantai 25. syyskuuta 2017

Pink monday: Signe Seebid Silkkisaippua


Tämän pinkin maanantain aiheena on ihastuttava Signe Seebid silkkisaippua, joka itsessään ei ole vaaleanpunainen, mutta kaunis pakkaus on.

Käytän aika paljon palasaippuoita ja niitä onkin hieman kertynyt kotiin. Mieheni käyttää pääsääntöisesti nestesaippuaa, joten mun käytössä nämä palat kestävätkin sitten pitkään.
Tutustuessani Signe Seebidin tuotteisiin rupesi nämä palasaippuat kutkuttamaan mieltä. Kotoa löytyy tällähetkellä useampikin palasaippua ja halusin käyttää niitä pois ennen kuin ostan uusia, mutta sitten sainkin blogin kautta 2 Signen saippuaa, tämän silkkisaippuan ja vielä jemmoista löytyvän Merisuola -appelsiinisaippuan.
Valinta oli vaikea että kumman otan ensin käyttöön, mutta jotenkin tämä silkkisaippua vetosi niin paljon että tähän päädyin.


Saippua sisältää paljon erilaisia öljyjä, mm. oliivi- ,risiini -ja rapsiöljyä, ylang ylangin eteeristä öljyä sekä tietenkin nimensä mukaisesti silkkijauhetta. Silkin keräämisessä ei ole aiheutettu haittaa silkkiperhosen toukille, mikä on hyvä asia.
Tuoksu on hieman kukkainen, ei kuitenkaan mitenkään vahva.

Käsiä pestessä saippua ei kuivata ihoa niinkuin perinteiset palasaippuat. Lisäksi saippua saa kiitosta siitä että kastuessaan se pysyy edelleen kiinteänä. Tämän kanssa mulla on samaan aikaan käytössä kreikkalainen oliiviöljypalasaippua joka kastuessaan pehmenee melko paljon ja saippua -astia onkin parin käsienpesun jälkeen melko suttuisen näköinen.

Silkkisaippua sopii myös kasvojen pesuun ja sen luvataan poistavan myös meikin. Kokeilin tätä meikinpoistoon vapaapäivänäni. Meikkasin vain meikkivoiteen ja puuterin verran ja annoin meikin hetken asettua iholle ennen kuin pesin sen saippualla pois. Silmämeikinhän poistan aina erillisellä aineella. Mutta valitettavasti silkkisaippua yksinään ei riitä meikinpoistoon. Kenties toisena vaiheena. Ja aamuputsarina sekä meikittöminä päivinä. Itse käytän tätä kuitenkin tästä lähin vain käsien pesuun. Tai vaikka säärikarvojen poistoon höylän kaverina.
Kuten näette, saippua on varsin monikäyttöinen.

Käytättekö palasaippuoita? 

Signe Seebidin käsintehdyt saippuat kustantavat n. 8€ / 100g. Saippua on saatu blogin kautta.

-T

4 kommenttia:

 1. Meillä käytetään tai varsinkin mies, jostain syystä esim. oliiviöljysaippuat eivät kuivata hänen atooppista ihoaan niin paljon kuin suihkugeelit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, pitäsiköhän munki kokeilla suihkugeelin tilalla?? Tuppaa toi iho vähän kuivumaan aina suihkun jälkeen.

   Poista
 2. Mä käytän palasaippuoita, oon huomannut että ne on mun iholle parempia kun nestemäiset saippuat :) Silkkisaippua on mun yksi ehdottomista lemppareista, se tuntuu niin silkkiseltä ja vaahtoaa kivasti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää saippua on ihana!! Määki tykkään käyttää palasaippuoita, mut sit jos on kädet jotenki tosi likaset niin sit tykkään käyttää nestemäistä saippuaa.

   Poista

Mielipiteitä? :)