sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Lierac -Hydragenist


Pääsin tutustumaan Lieracin uutuuslinjaan, Hydragenistiin ravintola Oloon. Lieracista tiesin vain sen verran että se on apteekkisarja, mutta muuta kokemusta siitä ei sit ollutkaan. Näimpä oli kiva kun sain kutsun kyseiseen tapahtumaan.Värimaailma viehätti mua kovasti, rakastanhan vaaleanpunaista ja pinkkiä. :)

Hydragenist on syväkosteuttava hoitolinja kaikenikäisille, mutta etenkin sitä suositellaan 30 ikävuodesta ylöspäin oleville, jotka kaipaavat kosteuttavaa ja tehokasta ihonhoitotuotetta, mutta jotka eivät ole vielä valmiita tehokkaammille anti -age tuotteille. 
Linja sai inspiraationsa ihoa intensiivisesti kosteuttavasta esteettisestä hoitomenetelmästä, jossa ihoon viedään puhdasta happea, hyaluronihappoa ja vitamiineja.
Hydragenist -sarja perustuu tehokkaasti ihoa kosteuttavaan HYDRA O2 -yhdisteeseen, joka koostuu biomimeettisestä hapesta, vernonian lehdestä ja hyaluronihaposta. Lisäksi tuotteet sisältävät ihoa suojaavia vitamiineja ja mineraaleja.


Tuotteita tässä on 4: seerumi kaikille ihotyypeille, mattapinnan jättävä geelivoide normaalille ja sekaiholle, ravitseva voide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle sekä syväkosteuttava balsami kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. 


Tilaisuudesta sain mukaan pussukan jossa olivat kaikki nämä 4 tuotetta, voiteet näyte/matkakokoina ja seerumi täysikokoisena. Otin seerumin heti käyttöön yöksi ja voin jo nyt sanoa että olen rakastunut. Näistä tulee varmasti juttua kunhan testailen näitä enemmän.

Tuotteet on saatavana apteekeista tämän kuun aikana. 

Seerumin hinta on n. 52€ / 30ml ja voiteiden n.44€ / 50ml. Omasta mielestäni ihan kohtuu hintaiset.

Kokemusta Lieracista?

-T

4 kommenttia:

  1. Näytti tosi kivalta ja jään odottelemaan tuloksia tuosta seerumista :)

    VastaaPoista
  2. Voi mua harmittaa kyllä vähän, etten päässyt tähän tilaisuuteen. Ihania nuo vaaleanpunaiset pakkaukset! Toisaalta mietin, etten taida olla ihan vielä noiden kohderyhmää..

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)