perjantai 11. syyskuuta 2015

Avon Planet Spa Sugar Scrub

Sain blogiyhteistyön kautta testiin Avonin vartalonkuorinnan. Planet Span tuotteet ovat mulle tuttuja kasvotuotteiden puolelta, mutta vartalotuotteet on uusia juttuja mulle. 

Vartalonkuorinnassa arvostan eniten tehoa ja sitten sen jälkeistä ihotuntua. Pari edellistä vartalokuorintaa ovat kyllä olleet tehokkaita, mutta jättäneet iholle niin öljyisen tuntuman että se on tuntunut jo inhottavalta.Indulgent SPA Ritual with African Shea Butter & Brown Sugar mainostaa itseään sokerikuorintana, mutta INCI -listan toisena ainesosana on polyethylene. Sokeria en INCIstä löytänyt ja sheavoikin on listalla toiseksi viimeisenä. Sen sijaan ainesosia tavatessani löysin sellaisen ainesosan kuin imidazolidinyl urea, joka ei sovi formaldehydi -allergiselle. Että näin.

Tästä kaikesta huolimatta tykkään tästä tosi paljon. Tää kuorii tehokkaasti, jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi, mutta ei kuivaksi. Eikä etenkään öljyiseksi.Koostumus on voidemaista, eikä kuorinta karkaa sormien välistä suihkussa ollessa. Väriltään se on haalean vaalean ruskeaa ja tuoksuu paahdetulle sokerille.

Hintaa tällä kuorinnalla on n. 15€, mutta kuvastoissa tuotteita on usein tarjouksessa. 

Vaikka yritän kovasti vältellä muovirakeita kuorinnoissa, käytän tämän silti mielelläni loppuun.

Jos kiinnostuit tuotteesta, tai haluat tilata jotain muuta ihanaa Avonilta, käy kurkkaamassa Avonin kotisivut ja selaile kuvastoja. Tilauksen voit tehdä sähköpostitse beauty.nemesis@hotmail.fi tai puhelimitse 040- 7753943. Liitä viestiin yhteystietosi, tuotteen nimi, tuotenumero, sivunumero ja kappalemäärä.

-T

4 kommenttia:

 1. Avonilla on Planet Spa linjassa hyvät vartalonkuorinnat, vaikka INCIt ovat mitä ovat. Käyttökokemus on miellyttävä, mutta vähän väärän vaikutelman saa ''sokerikuorinnasta''.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon yleisesti kyllä tykänny Planet Span tuotteista. Missään vaiheessa en uskonu että tässä kuorinnassa ei olis muovia mukana, mut silti ihmettelen sitä että Avonin nettisivuillaki mainostetaan nimenomaan sokerikuorintana. Mut tykkään eniwei :)

   Poista
 2. Vähän harhaanjohtavaa...

  Itse tykkään myös kunnon rouheasta menosta kuorinnassa ja aidoissa sokerikuorinnoissa on se vika, että ne jättää ihon pinnan yleensä todella limaiseksi/öljyiseksi, en tykkää fiiliksestä yhtään. Monesti pesen ihon sitten vielä suihkugeelillä jälkeen, mikä on älytöntä. En vaas kestä sitä tuntua. :D Tähän mennessä ainoastaan Bio2youn kuorinta on mennyt multa tuosta "limaisuustestistä" läpi, myös Ella Bachèlta löytyy aivan ihana mausteinen sokerikuorinta, mutta sen INCI:ä en enää muista, että oliko varmasti sokeria. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se limasuus ei nappaa yhtään. Liika on liikaa. :)

   Poista

Mielipiteitä? :)