maanantai 9. joulukuuta 2013

IsaDora Sugar Nails - Pink Crush

Kun kerran muutkin, niin myös minäkin! Tossa kerran kun vaihteeksi Sokoksella pyörin ostoksilla, tarttui kassalta mukaani IsaDoran setti jossa oli kynsilakka ja huulikiilto. Olin noita kyseisiä sokerilakkoja jo siinä hypistelly, mut päätin jättää kuitenkin väliin. Mut kassalla oli sit noita settejä hintaan 9,90€, mikä ainakaan mun mielestä ei oo paha hinta kynsilakasta ja  huulikiillosta.


Setin valinta ei ollut vaikea, koska väreinä oli vaan tää vaaleenpunainen ja hopeinen. Ja hopeinen huulikiilto?? Öh.. kymmenen vuotta sitten olisin käyttänyt ilman ongelmia, mut en ehkä enää. Ja vaaleenpunaset kiillot on vaan mulla toimivia. Tätä kiiltoa en oo kyllä vielä testannu.


Ja täytyy sanoo että näiden lakkojen hypetys ei oo ihan turhaa ollut! Rakastuin heti ensi levityksellä. Ensinnäkin, lakka on todella kaunis, värikäs ja kimalteleva. Näissä kuvissa kynsillä on lakkaa jo toistamiseen. Ensin luulin että lakka on pysyvyydessään huippuluokkaa, ainakin omilla haurailla kynsilläni. Ensimmäinen lakkaus pysyi lohkeamatta 3 päivää, sii 3 PÄIVÄÄ!! Mihin ei oo kyennyt mikään muu "tavallinen" lakka varmaan ikinä. Mut sit tää toinen lakkauskerta lohkesi tuttuun tapaan jo seuraavana päivänä. :( Mut varmasti muilla pysyy paremmin. :)


Tän lakan poisto oli myös todella helppoa, verrattuna glitterlakkoihin. Ihan pikkusen joutu hinkuttaan enemmän poistaessa kun hileetöntä lakkaa, mutta tosiaan vaan vähän. Näitä voisin ostaa muissakin väreissä. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)