maanantai 9. joulukuuta 2013

IsaDora Pell Off Base meets Sally Hansen Wool Lite

Ihan ensiksi pyydän anteeksi kaikilta kynsieni  nykyistä kuntoa. Mullahan oli siis jonkun aikaa geelikynnet, ja nyt ihan kustannussyistä otin ne pois. Vielä ei oo kynnet kasvanu geeleistä ulos, ei sillä et ne muutenkaan olisi kauheen hyvännäköiset. Nyt siis pyydänkin että älkää huomioika niitä. :)

Ja lakkauskin on mitä on, tein tämän vaan testimielessä kun halusin testata IsaDoran Peel Off- aluslakkaa ja miten sen poisto toimii. Sally Hansenin tekstuurilakka Fuzzy Coat sävyssä Wool Lite on myös aika hankala.


Peel Off on väriltään valkoista. Ja tosissaan aluslakka jonka saa kokonaisena luiskana pois. Ihanteellinen siis glitterlakkojen kanssa, jotka on toisinaan erittäin raivostuttavaa poistaa. Sivellin tässä on samanlainen kuin muissakin, eli lyhyt ja leveä. Tietyissä sävyissä se on tosi hyvä, mut esimerkiksi mun on hankala todella tummia lakkoja sellasella levittää siististi. Levitin aluslakkaa vain yhden kerroksen, ja sekin jäi tosi raitaiseksi. Ei haittaa mitään jos päälle levittää peittävän värilakan, mutta esim. tän Wool Liten kanssa se paistoi rumasti alta. Wool Lite olisi vaatinut alleen vielä vaaleanpunaisen värilakan.


Lopputulos on ruma, mutta kyseessä olikin vain testi, enkä ollut lähdössä näissä kynsissä mihinkään. Seuraavana päivänä lakkauksesta lähti lakkaus jo tosta etusormesta. Muut kesti suihkussa käynnin hyvin. Kynsillä siis kerros Peel Offia ja 3 kerrosta Wool Litea. Päällä vielä Mavalan Mavadry.


Tästä näkee vähän sitä miten aluslakka näkyy alta joissain kohtaa. Sekä ihana keltainen kynnenreuna, mistä lie tullut...Pikkusen rapsuttelemalla reunasta, lakka lähtee suikaleena irti. Osasta kynsiä kokonaisena, toisista muutamassa osassa.

Tosi kiva idea, jäin kuitenkin tässä kaipaamaan väritöntä versiota aluslakasta. Pitää vielä kokeilla tota Wool Litea vaaleanpunaisen lakan kanssa. Yksinään se ei oikein toimi. Pullossa näyttää ihanalta, mutta kynsillä ei enää niin paljoo..


Tässä vielä kaikista kynsistä lakanjämät, miinus se yksi kynsi joka irtosi jo aijemmin.

Peel Off- aluslakka on hyvä myös niinä hetkinä kun lakka pitää saada mahdollisimman nopeasti pois. Itse en ainakaan huomannut että lakka olisi jäänyt kynteen kiinni tai vastaavasti nappassut omaa kynttä mukana.

Kiehtooko idea kuoriutuvasta aluslakasta?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)