torstai 16. toukokuuta 2013

Mádara meets Iseree

Vielä viimeinen Mádara- postaus ja sit on kaikki esitelty. Eli silmänympärysvoide. Mukana myös Isereen- voide joka oli käytössä ennen kun sain tuon Mádaran. Käytän siis Isereetä iltaisin ja Mádaraa aamuisin.


Time Miracle Eye Cream.

Tuotteesta kerrotaan Hyvinvoinnin tavaratalon sivuilla näin: (en päässyt Mádaran omille sivuille)

Madara Time Miracle Silmänympärysvoide kiinteyttää ja uudistaa silmien ympärysihoa. Väsymyksen merkit, rypyt ja hienot uurteet vähenevät merkittävästi. Vedetön koostumus perustuu koivunmahlaan ja luonnolliseen soluja korjaavaan Galium7-seokseen sekä Madara (Galium verum) uutteeseen ja aktiiviisiin Pohjolan kasveihin.

Vielä en voi sanoo mitään tehosta, mutta eipä mulla vielä ihan hirveesti ookkaan iän merkkejä silmissä. Olkoon tämäkin ennaltaehkäisynä. :)


Käytän Isereen voidetta iltaisin sen takia että sen koostumus on paksumpaa ja näin ollen parempi että se saa yöaikaan imeytyä rauhassa. Ihana myös talvi-iholle!


Pienenä miinuksena pitää Mádaran voiteesta sanoo se että koska kyseessä on pumppupullo, täytyy olla todella varovainen annostelun kanssa. Kuvassa on yksi kokonainen pumppaus, ja koska kyseessä on silmänympärysvoide jota pitäisi käyttää se nuppineulanpään kokoinen, on annos aivan liian suuri. Ja okei, myönnän että käytän ite enemmän kun sen nuppineulanpään kokosen annoksen, mut en sentään noin paljoo. Voide kerkee kuivumaan pullon suulla sen verran että joka pumppauksen mukana tulee kuiva kökkö. Mádara on myös nestemäisempää kuin Iseree joka siis on todella paksua ja ihanan hemmottelevaa. Mádarassa jälleen mieto luonnollinen tuoksu, Iseree tuoksuton. Muuten M on ihan hyvä tuote, jos siinä olisi vähän käytännöllisempi pumppu. M:n raaka-aineista 100 % on luonnollisia, 65 % luomua. Isereestä ei niin mitään tietoa. Paketti on deletoitu jo aikoja sitten ja netistä en nyt oikein löytäny mitään.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)