tiistai 18. kesäkuuta 2024

Joukostamme poistuneet toukokuu -24

 Moikka kaikille ja ihanaa kesää!

Itse olen paraikaa 3 viikon kesälomalla, 2 viikkoa vielä jäljellä. Yhden viikon säästin syyskuulle koska lähdemme silloin ystävien kanssa viikoksi Kreetalle.

Käydäänpä sitten läpi toukokuussa loppuneet. 


Viime kuussa ei suuren suurta määrää loppunut, mutta ainakin isoja purkkeja tyhjeni sekä jokunen meikkituote loppui myös. Tässä kuussa loppuu vielä vähemmän purkkeja...


Ziaja baltic home spa moisturising body cream.
Tämä oli rakkautta heti ensikosketuksella. Todella kosteuttava, imeytyi nopeasti eikä jäänyt tahmaiseksi ja tuoksui taivaalliselta. Ja koska Ziaja, tuote oli myös todella edullinen. Tulen ostamaan lisää.


Dermosil panthenol body lotion.
Minnin joulukalenterista tuli setti Dermosilin tuotteita, joista yksi oli tämä vartalovoide. Tämä oli koostumukseltaan melko tuhtia ja tätä saikin hieroa iholle hetken aikaa ennen kuin imeytyi. Ja ennen sitä sai käyttää kaikki voimansa että tuotteen sai puristettua tuubista ulos. Tämä oli ihan ok, mutta joko tässä oli jotain ainesosaa jota ihoni ei siedä tai sitten tämä ei vain kosteuttanut tarpeeksi, sillä tämän jälkeen iho kutisi seuraavana päivänä. Ei jatkoon.


Cien feet & nails cream for stressed skin.
Jotenki hauska että jalkavoide on stressaantuneelle iholle. Tämä olisi ollut hyvä kesäiholle, talveksi hieman liian kevyttä. Tykkään varsinkin talvisin että jalkavoide on oikein tuhtia. Lidlistä löytyy kyllä kivoja tuotteita edullisesti. Voisin ostaa tätä kesäksi uudelleen. Nyt on pari muuta jalkavoidetta käytössä, joten ensi vuoteen menisi.


Dermosil porkkana käsivoide.
Minnin joulukalenterista muistaakseni toissa vuonna tullut käsivoide. Ihanan tuoksuinen ja sopiva päiväkäyttöön kun imeytyi nopeasti. Pieni koko kulki näppärästi käsilaukussa. Tosin sitten kun leikkasin purkin kahtia jätin sen kylppäriin jossa käytin pois aamulla ennen töihin menoa.


Bioline exfo scrub.
Ikuisuusprojektina ammattikoon kasvokuorinta. Ruusufinnin takia mun pitää olla varovainen käyttäessäni rakeellisia kuorintoja. Tämä onneksi oli hellävarainen, mutta kuitenkin tehokas. Rakeet eivät olleet niin teräviä että olisivat tehneet vahinkoa iholle, mutta kuitenkin tunsin eron sen jälkeen kun olin kuorinut ihoni.


Smuuti skin watermelon dew serum.
Hitiksi noussut suomalais-korealainen seerumi. Pakkohan se oli ostaa testiin sen hypen myötä, mutta tavallaan jouduin pettymään tähän. Ja se pettymys on ihan täysin korvieni välissä. Purkkihan on kaunis kuin mikä. Pipetti on aina kiva juttu (paitsi lopussa kun se ei ylety tuotteeseen ja joutuu kaatamaan sitä kämmenelle) ja seerumi myös kosteutti todella hyvin ja sopi myös mun iholle. Mutta se mikä aiheutti mulle niin suuren pettymyksen että tuskin tulen ostamaan tätä enää on se että tämä oli TUOKSUTON! Itken suurinpiirtein verta täällä koska purkissa lukee vesimeloni ja tuote ei tuoksu sille. Itse seerumissahan ei ole mitään vikaa. Itseäni jäi vain niin pahasti vaivaamaan tuoksun puute.


Nectar of bio kosteuttava päivävoide.
Myös Minnin joulukalenterista tullut kasvovoide oli oikein toimiva. Jopa talvella tämä riitti kosteuttamaan ihoni, ei ärsyttänyt ruusua eikä rullaantunut meikkiä laittaessa. Melko kevyt tuoksu, mutta ei sellainen tuoksuttoman tuotteen tuoksu.


Bioline pura+ nectar in drops.
Pari ammattiseerumia tuli käytettyä. Näitä on vielä varastossa, mutta niin on muitakin seerumeita. Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu tämä pura -linja, mutta on sopinut ainakin mun iholle.


Ida Warg everyday dry shampoo.
Nyt pitää kyllä sanoa etten muista tästä kuivashampoosta juuri mitään. Sen muistan että ei ollut tarpeeksi tehokas mun rasvaisille hiuksille. Tuoksu tässä oli aika vahva, kuten Ida Wargin tuotteissa ylipäänsä. En ostaisi uudelleen.


Nizoral shampoo.
Välillä sitä vain tarvitsee vähän tehokkaampaa hilseenpoistajaa. Vaikka en nyt varsinaisesti kärsi hilseestä, olen huomannut että tämä välillä käytettynä rauhoittaa kutisevaa päänahkaa ja juurikin estää sen hilseilyn. Luin jostain että tämä sopisi myös kasvojen pesuun ruusufinnille, mutta itselläni tämä kuivatti liikaa siinä hommassa.


Essence myskin perfector loose fixing powder.
Mukavan pehmeä puuteri jolla sai kauniin lopputuloksen, mutta ei kuitenkaan riittänyt pitämään kiiltoa poissa työpäivän ajan. Jossain vaiheessa oli pakko ottaa se annostelija pois sillä purkista ei meinannut saada puuteria ulos ilman raivokasta hakkaamista. Ja se taas ei ollut kivaa koska meikkipisteeni on makuuhuoneessa ja yleensä poikaystäväni nukkui vielä kun lähdin töihin. Ei jatkoon.


Makeup Obsession kulmakynä.
Joskus merkin joulukalenterista tullut kulmakynä jonka sain vihdoin käytettyä. Ei mitään moitittavaa, sävy oli hyvä, laatu oli hyvä ja voisin käyttää lisääkin.


Makeup Revolution brow gel.
Myöskin joulukalenterista tullut väritön kulmageeli. En oikein välitä näistä kirkkaista kulmageeleistä sillä tuntuu että ne vievät kulmakynän mennessään. Mutta urhoollisesti käytin tämän pois ja nyt käytössä on toivottavasti viimeinen kirkas kulmageeli jonka taisin saada Lykon joulukalenterista.


Gosh Catchy Eyes mascara.
Jotenkin aina unohtaa Goshin olemassaolon vaikka olen tykännyt lähes jokaisesta tuotteesta jota olen merkiltä kokeillut. Tämä ripsari tuli muistaakseni Lykon joulukalenterista ja tämä oli todella hyvä. Luonnollisesti vaaleanpunainen väri kiehtoo minua. lisäksi tässä oli kumiharja jonka olen todennut parhaimmaksi omille ripsilleni ja tällä sai niin kauniit ripset. Tätä pitää saada lisää sitten myöhemmin kun olen käyttänyt jonossa olevat ripsivärit pois.

Siinäpä ne sitten oli. 15 tuotetta. Oli niitä sittenkin ihan kivasti loppunut. Mutta kuten sanoin alussa, tässä kuussa ei lopu paljoa. Varmoja tuotteita tiedän olevan 5 kpl, että seuraava loppuneet postaus on varmasti lyhyempi, ellen käytä sheetmaskeja tms.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille!

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)