maanantai 5. helmikuuta 2024

Pink monday; reissupussukka

 Moikka kaikille!

Tämän kertaisessa pinkissä maanantaissa esittelen teille kyhäämäni reissupussukan, jossa on siis kaikki mitä ihonhoitoon tarvitsen pienillä reissuilla. Käyn usein ystävien kanssa esim. risteilyillä ja jos menee vaikka viikonlopuksi johonkin on vain helpompi napata valmiiksi pakattu kosmetiikkalaukku mukaan. Meikit ja esim. aurinkovoiteet pakkaan erikseen.


Musta on ihanaa kun nykyään lähes kaikkea saa matkakokoisena. Itse olen suurimman osan ostanut Normalista.


Katsotaanpas sitten mitä kaikkea tämä vaaleanpunainen pussukka on sisäänsä kätkenyt.


Melkoinen kasa. Ja vielä lisää mahtuu tarvittaessa. 


Hiustenpesuun on L'oréal Elvital dream lenght shampoo ja hoitoaine, sekä By Veira repair shampoo. Pesen hiukset usein kahteen kertaan koska ne rasvoittuvat niin nopeasti. Olen tykännyt molemmista näistä. Kun tuo By Veira loppuu, täytän pullon jollain toisella shampoolla.
Nämä on siis Normalista ostettu.


Muita hiustuotteita on L'oréal Elvital hiusöljy ja Batisten kuivashampoo. Molemmat erittäin tarvittavia reissuissa. Myös Normalista ostettu.


Ihon puhdistukseen olen pakannut vähän kaikkea mahdollista, mitä on kätköistä löytynyt.
Ensimmäisenä on Diorin misellivesi jonka olen joskus äidiltäni saanut. 
Sitten en ole varma olenko nuo kaksi seuraavaa saanut jostain joulukalenterista vai jostain bloggaajamiitistä. No eniwei, ne on jo viittä vaille loppu. Clinique liquid facial soap ja Biotherm total renew oil. Näillä saa hyvin kaksoispuhdistuksen tehtyä.
Evoluderm misellivesi on myös Normalista. Tällä saa hyvin myös silmämeikit poistettua, joten siihen ei tarvitse erillistä tuotetta pakata mukaan. Säästän myös tämän pullon myöhemmin ja täyttelen sitä sitten jollain toisella misellivedellä.
Ivy Aïa face toner on ihana kasvovesi. Todella rauhoittava ja kosteuttava. Myös tämän pullon säilytän niin kauan kuin sumutin toimii.


Suosin myös näytteitä pussukan täytteenä. Olen seerumeita saanut kivasti käytettyä ja vain tämä Lumenen valo -seerumi on jäljellä.
Nivea creme toimii silmänympärysvoiteena sekä tarvittaessa lisäkosteuttajana ihon kuiville kohdille, omassa tapauksessa ruusufinnin riivaamille poskille.
Ja ihon kunnosta sekä vuodenajasta riippuen, Biolinen Dolce -linjan kosteusvoide toimii sekä seerumina että kosteusvoiteena. 
Purple tree miracle balm taasen on huulirasvana sekä kuiville kynsinauhoille ensiapuna.


Vartalolle Normalista Doven vartalovoide sekä lahjaksi saatu Ritualsin ritual of karma suihkugeeli.
Doven olen jo todennut hyväksi voiteeksi.


Lisäksi muina tarvikkeina pari pompulaa, vaikka nyt niille ei ole tarvetta sillä olen leikkauttanut lyhyen tukan. Pienessä minigrip -pussissa on vanulaput ja puikot. Ja tietenkin pakollisena hammastahna ja harja.

Reissujen jälkeen sitten käyn läpi pussukan että tarvitseeko sinne täydentää jotain ja näin ollen se on aina valmiina seuraavaa reissua varten.

Ihanaa alkavaa viikkoa!

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)