torstai 10. kesäkuuta 2021

Joukostamme poistuneet huhtikuu -21

 Moikka.

Tällä kertaa loppuneissa onkin kaikki tuotteet itse ostamiani.


Kovin montaa loppunutta ei ole, mutta kaikki sentään ovat täysikokoisia.


Tukka:

Erisan Hajusteeton Kuivashampoo.
Tämä oli tosi kiva kuivashampoo. Kuulin tästä suosituksen eräältä tubettajalta ja pakkohan se oli ostaa kokeiluun. Poisti rasvaisuutta eikä jättänyt vaaleata jälkeä, joten tämä sopii myös tummahiuksisille. Tosin itselläni ei haittaa se vaaleus koska värjään kuitenkin hiuksiani vaaleaksi. Voisin käyttää lisääkin.

Lee Stafford BLEAch BLondes Conditioning Spray.
Sävyä korjaava suihke vaaleille hiuksille. Sain tällä kirkastettua sävyä jos suihkin TODELLA paljon, joten pullo ei siinä mielessä kauaa kestä. Lisäksi en voinut sietää tämän hajua, tuli taas joku lapsuuden lääke mieleen. Mies piti kyllä tuoksusta. Tuoksun vahvuudesta kertoo jo se kun kerran suihkun jälkeen tätä hiuksiini suihkin, tuli mies jonkun ajan päästä kysymään olenko ostanut uutta huuhteluainetta kun tuoksuu niin hyvältä... Mutta joo, ei jatkoon.


Kroppa:

Neutrogena Hydro Boost Whipped Body Balm.
Minniltä saatu ihana vartalobalmi. Tämä oli täyttä rakkautta ja harmittaa tosi paljon että tämä loppui. Pitää käydä joskus Rustassa katsomassa saisiko tätä sieltä.

Organic Shop Aquasoft Hand & Nail Cream -gel.
Raikas ja kevyt käsivoide joka kuitenkin kosteutti ihan kivasti. Edullinen hinta ja raikas tuoksu. Voisi olla hyvä juuri kesälle. Käytin tämän päiväkäytössä.

Watermelon Hand Cream.
Tokmannilta ostettu, merkistä ei juuri tietoa. Mutta koska näin sanan vesimeloni, oli tuote pakko ostaa. Sillä rakastan vesimelonin tuoksua kosmetiikassa. Tässä se vain oli hyvin mieto. Tämä oli aavistuksen kosteuttavampaa kuin tuo Organic Shopin, joten tämä oli yökäytössä. 


Nassu:

Lumene (Tyyni) Calming Hemp Oil -Cocktail.
Siis tämä... ai että miten ihanaa tämä oli. Sain Trendi -lehden mukana näytteen tästä ja sitä testattuani ryntäsin välittömästi ostamaan täysikokoisen pullon. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Omaan nenääni tämä tuoksui enemmän koivulta kuin hampulta, ellei niissä sitten ole samankaltaista tuoksua. Mene ja tiedä. Käytin tätä iltaisin. Hinta vain on aika suolainen, Sokoksella esim. 29,90€ / 30ml.


Meikit:

NYX Professional Makeup Vivid Brights sävyssä Vivid Halo.
Tämä oli harmikseni päässyt kuivahtamaan. En tiedä johtuuko se tuosta sävystä, sillä muut sävyt ovat ainakin vielä olleet ihan kunnossa. Keltaisia rajaustuotteita en pahemmin omista, itseasiassa tämä taisi olla ainoa, joten siksikin harmittaa. Nämä Vividit ovat olleet loistavia. Niin pigmenttisiä ja pysyviä. Näitä ei tietääkseni enää saa.

Maybelline Classic Volum' Express Mascara.
Maybellinen joulukalenterista tullut ripsari jaksoi huvittaa mua koko sen ajan jonka sitä käytin. Sillä olen tätä samaa ripsiväriä käyttänyt jo teini -iässä, silloin 90 -luvulla. Ja yhä edelleen se toimi. Ripsistä sai niin näyttävät kuin "arkisetkin". Voisin jopa ostaa tätä uudestaankin. Tällä hetkellä on vähän huono onni ollut ripsivärien suhteen, sillä yksi joka toimisi hyvin ei lähde edes ydinpommilla pois, toinen joka toimii ihan hyvin tuhrii päivän aikana vasemman puoleisen silmänalusen ja kaksi muuta ovat jo valmiiksi vähän kuivia vaikka avasin ne vasta. Huoh.


8 tuotetta ja ne kaikki siis täysikokoisia. Toukokuun loppuneet ovat myös määrällisesti vähäiset, mutta uskon että tässä kuussa loppuu sitten enemmän.

Ihanat ilmat ollu nyt, toivottavasti olette päässeet nauttimaan niistä. Itse olen ensi viikolla lomalla ja silloinhan luonnollisesti taas viilenee. 

Seuraava postaus on sitten jotain muuta kuin loppuneita.

-T

2 kommenttia:

  1. Kiitos tiedosta Erisanin kuivashampoon suhteen, se on mulla lähdössä seuraavana käyttöön! Myös Neutrogenan ja Organic shopin voiteet kuulostaa must haveilta.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)