torstai 7. tammikuuta 2021

Joukostamme poistuneet marraskuu -20

 Heippa taas. Käydäänpä nyt läpi marraskuun loppuneet tuotteet että saadaan vielä vuoden viimeiset loppuneet tänne ja näin ollen vuosi sitten pakettiin.

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Tuotteet merkitty * -merkillä.


Ilahduttavan paljon taas täysikokoisia tuotteita ja etenkin hiustuotteita joita ei kauhean nopealla tahdilla kulu. Paitsi se perus kuivashampoo jota menee se yksi pullo kuussa... suurinpiirtein.


Tukka:

Grow Gorgeous Intense Thickening Conditioner. *
Tämä hoitoaine oli iloinen yllätys. Se selvitti hiukset ja teki niistä pehmeät, mutta ei kuitenkaan niin kiiltävät mistä tykkäsin paljon. Jotenkin haluan hiukseni olevan sellaiset vähän mattaiset, mutta kuitenkin terveen näköiset. Tällä sain sellaiset. Tuoksu oli aika vahva ja parfyymimainen. Haluaisin testailla merkiltä muitakin tuotteita, mutta pitää odottaa että jemmat pienenevät.

Joico K-Pak Clarifying Shampoo.
Tämä oli ihan ok, en oikein osaa sanoa tämän tehosta mitään kun en niin kauheasti syväpuhdistavia shampoita käytä. Vaati 2 pesukertaa että sai hiukset puhtaiksi ja sen jälkee hiukset todellakin huusivat hoitoainetta. Omaan nenääni tämä tuoksui ihan englanninlakuilta. Siis siltä kun avaat pussillisen niitä. En usko että ostan tätä enää.

Joico Moisture Recovery Leave -in Moisturizer.
Tämäkään ei nyt yltänyt lempituotteeksi vaan jäi siihen ihan ok -sarjaan. En huomannut juurikaan mitään tehoa tätä käytettäessä, ellen sitten suihkinut hiuksiini TODELLA paljon tuotetta. Mieto tuoksu. 

Garnier Fructis Invisible Dry Shampoo Mint Fresh.
Tämä tuote taasen oli i-ha-na. Niin raikas tuoksu ja todellakin poisti rasvaisuutta. Sisältää savea ja riisipuuteria. Ekan kerran kun tätä käytin en edes tajunnut että tuoksu jäi hiuksiin, vaan ihmettelin töihin kävellessä että miksi mun ympärillä pyörii sellainen kirpsakka tuoksu. Mutta ehdottomasti haluan kokeilla joitan muuta tuoksua tältä. Ehkä vesimelonia.


Kädet:

Cuccio Papaya -Green Tea Protection Skin Lotion.
Tämä oli mulla töissä käytössä, mutta keväällä kun laitoin toiminnan tauolle niin käytin tämän kotona loppuun. Ei sopinut mulle sillä tämä oli aivan liian kevyttä mun käsille. Käytin tätä välillä myös kroppavoiteena ns. kakkospäivänä.

Ziaja Hand Cream .
Arganöljyä ja glyseriiniä sisältävä käsivoide oli kiva päiväkäyttöön, mutta yöksi tarvitsen  vähän tuhdimman voiteen. Ostin tämmösen tuplapakkauksen joskus messuilta. Viime aikoina on käsivoiteitakin kulunut tavallista enemmän, vaikka käytän niitä muutenkin paljon. Jokainen tietää kyllä miksi...

Essence Hand Cream.
Essencen joulukalenterista pari vuotta sitten tullut käsivoide oli hukkunut käsilaukun syövereihin ja löytyi vasta myöhemmin. Mukavan tuhti voide, mutta kosteutustehot eivät kohdanneet vaativien käsieni kanssa... Mutta kiva päiväkäyttöön ja näppärä koko käsilaukkuun.

Rituals... The Ritual Of Ayurveda Hand Balm.
Olisiko tämä tullut joskus Elevenin tilauksen kylkiäisenä tai jotain. Tosi kiva käsivoide, mutta aivan jäätävän vahva tuoksu. Ja se jäi tuoksumaan pitkään. Miedompana olisi toiminut, mutta itselle tämä aiheutti hieman huonovointisuutta. 


Nassu + näytteet:

Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen.
Tämä oli kiva lisä ihonhoitorutiiniin. Käytin aamuin illoin seerumin tai öljyn kanssa. Toi lisäkosteutta eikä ärsyttänyt ihoa. Voisin käyttää lisääkin. Oli myös todella riittoisa. Käytin 1-2 pumppausta, riippuen siitä kuinka kuiva iho oli.

Lumene Waterproof Makeup Remover.
Tämä ei esittelyjä kaipaa. Luottotuote jota tulee aina tasaisin väliajoin ostettua lisää. Luottotuote!

Jane Iredale D2O Hydration Spray. *
Tämä oli kiva tuote ilmojen kylmetessä ja ihon kuivaessa. Tosin käytin tätä lähinnä meikin päälle tasoittamaan meikkipohjaa. Ja tuomaan sitä lisäkosteutusta. Suihku on hyvä, mutta tuotteen ollessa lopussa roiski ikävästi. 

Forever Aloe Lips.
Tämä oli i-ha-na. Rakastin tämän tuoksua ja tämä myös kosteutti huulia erinomaisesti. Heti kun massiiviset huulirasvavarastoni pienenevät, haluan tätä lisää.

Foreo Make My Day Mask.
Tämä ei ollut niin hyvä kun se Cannabis Seed Oil -versio. Vaikka tämän pitäisi olla kosteuttava, ei tämä tuntunut niin hyvältä omalla ihollani kun tuo toinen.

Foreo Serum.
Tästä täytyy sanoa että en muista yhtään millainen tämä oli. Muistaakseni mulla pitäisi olla toinenkin näyte jossain niin pitää sitten yrittää tarkemmin painaa mieleen miltä tämä tuntuu. Ei kuitenkaan huono ollut...

Bioline Aqua+ Cream.
Ihon ollessa erittäin kuiva ja ärtynyt otin tämän näytteen käyttöön koska tykkään tästä voiteesta todella paljon.


Meikit:

Trosani Cosmetics Nail Color.
Kiiltävän nude lakka ei ollut mulle sopiva. Jotenkin tuntui että sormeni näyttivät ihan kuolleilta. Onneksi pullo oli vain pieni 5ml pullo, joten sen sai väkisinkin käytettyä. Pysyvyys lakassa oli samanlainen kuin kaikissa lakoissa mun kynsillä. Töissä ei päivääkään, vapaapäivänä sen pari päivää.

IsaDora Kulmakynä.
Sävyä en enää muista koska nimi katosi jossain kohtaa teroituksien myötä. Mutta sellainen ehkä keskiruskea. Oli ihan toimiva kynä. En ole mestari kulmien tekemisessä, joten en ole se paras henkilö kehumaan tai mollaamaan kulmatuotteita. Mutta itse ihan tykkäsin tästä. Kynän toisessa päässä on pyöröharja, mutta sitä en juurikaan käyttänyt koska useimmiten sain sillä vain värit kulmista pois...

Oriflame Giordani Gold Pressed Bronzing Pearls.
Tämän loppumisesta ilahduin paljon. Käytin tätä siis poskipunana ja tykkäsin kyllä. Arkikäyttöön juuri sopivan neutraali sävy. Tämä olikin pitkään pannuprojektissa mukana. Uutta poskipunaa en ole vielä laittanut tehokäyttöön koska olen halunnut nauttia kaikista poskipunista joita mulla on. On kiva kun voi valita joka päivä vaikka eri punan. (ihan kun muuten ei olisi voinut...) Mutta aina kun loppuu luomiväri, poskipuna tai vaikka huulipuna/kiilto, on se ihan erityinen tunne.


18 tuotetta, joista 6 oli näytteitä tai minikokoa. Olen tyytyväinen. Joulukuussa ei niin paljoa sitten loppunutkaan.

Nyt tammikuussa päätin alkaa edes yrittää olemaan pienessä kosmetiikan ostolakossa. Esim. meikkituotteita ei todellakaan ole tarve ostaa yhtään, ne eivät tule loppumaan varmaan koskaan. Ainakin pyrin vähentämään sitä. Tosin eräs aasialainen kuukausittainen kosmetiikkapaketti houkuttelee kovasti, joten voi olla että joudun sortumaan siihen jossain vaiheessa. Mutta siis yritän olla ostamatta värikosmetiikkaa. Olen huomannut sen että jos mulla on vapaapäivänä tylsää niin helposti tulee lähdettyä esim. Tokmannille tai Citymarkettiin ostamaan edullista kosmetiikkaa. Huoh.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)