keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Japanilaista kosmetiikkaa Mujilta

 Heippa kaikki ja ihanaa uutta vuotta!

Nyt on aika taas (yrittää) panostaa blogiin ja päivittää tätä hieman useammin. Saa nähdä miten käy. Mutta aloitetaan vuoden ensimmäinen postaus uusilla lempituotteillani, jotka kävin nappaamassa mukaani Mujilla käydessäni. 


Oil Cleansing ja Light Toning Water. Olen näitä nyt jonkun aikaa käyttänyt ja on aika kertoa hieman omia mietteitä tästä kaksikosta. Olen tykästynyt aasialaiseen kosmetiikkaan, mutta olen huomannut että esim. jotkut korealaisista kasvoputsareista kuivattavat ihoani. Tästä öljyputsarista kuulin eräältä tubettajalta.


Tätä öljyputsaria lähdin siis Mujilta hakemaan ja en ole katunut ostosta hetkeäkään. Tästä tuli heittämällä uusi luottotuotteeni jota tulen ostamaan uudestaankin.
Öljy poistaa meikit todella hellävaraisesti ja tehokkaasti, jopa silmämeikin, mitä ei esim. myös käytössä oleva Holika Holikan öljyputsari tee. Tästä ei jää minkäänlaista öljyistä tunnetta iholle huuhtelun jälkeen mikä on todella hyvä silmämeikkiä poistaessa.
Tuote on tuoksuton joten se sopinee myös tuoksuyliherkille. Sisältää pääasiassa oliiviöljyä. Säilyvyys tässä on yllättävän lyhyt, vain 3 kuukautta, mutta säännöllisessä käytössä sen saa varmasti siinä ajassa käytettyä. Itse käytän tätä 1-2 pumppausta jos en poista silmämeikkiä (tai siis poistan sen toisella aineella) ja 2-3 pumppausta jos poistan silmämeikinkin.
Tämän perusteella haluan kyllä kokeilla Mujilta muitakin puhdistustuotteita. Mutta ne valitettavasti joutuvat odottamaan että saan jemmat pienentymään.
Valitettavasti en muista putsarin hintaa enkä sitä netistäkään löytänyt... olisikokan ollut jotain parin kympin luokkaa?


Toinen mukaani tarttunut tuote oli tämä tehokosteuttava hoitovesi. Varsinkin talvisin kärsin todella kuivasta ja ärtyneestä ihosta, joten kaikenlainen kosteus on enemmän kuin tervetullutta. Ja tämä hoitovesi oli jälleen rakkautta ensi käytöllä. Eron huomasi heti. 
Koostumus on hieman "paksumpaa" kuin normi kasvovesi, siis sellainen että jos tämän taputtelee kasvoille käsien kautta, ei tuote heti valu sormien välistä. Käytän tätä aamuisin vanulapun kanssa ja iltaisin taputtelen käsin kasvoille.
Sisältää Portulaca Oleracea -uutetta (joka googlen mukaan sisältää erittäin runsaasti c -vitamiinia, hyaluronihappoa ja greipinsiemen uutetta joka tuo tuotteeseen ihanan kirpsakan tuoksun. Voisin vain nuuhkia tätä koko ajan. 
Hintaa tällä on n. 9,90€ / 200ml. Tulen todellakin ostamaan tätäkin lisää, ainakin talvisin suorastaan tarvitsen tätä. 

Tämä kaksikko vakuutti mut niin hyvin että nyt haluankin ehdottomasti kokeilla jotain muutakin Mujilta ja muutenkin haluan kartuttaa kokemuksiani japanilaisesta kosmetiikasta jota mulla ei ole tätä ennen (tietääkseni) ollut.

Oletko kokeillut joko Mujin tuotteita tai japanilaista kosmetiikkaa?

-T


1 kommentti:

  1. Mujin light toning water ollut jo pitkään käytössä, pesee mennentullen kalliimmat ns.samantyyppiset tuotteet

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)