torstai 7. toukokuuta 2020

Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum

Tuote saatu pr -näytteenä.

En juuri koskaan kirjoittele blogissani tuoksuista, johtuen siitä että en oikein osaa. En ole hyvä tuoksunuoteissa tai muussakaan, omaan nenääni se on vain hyvä tai huono tuoksu. Erotan kyllä onko tuoksu makea, kirpeä tai kukkainen, mutta ei musta koskaan tule sellaista ammattilaista.

Halusin kuitenkin esitellä tämän Oriflamen tuoksun joka on tällä hetkellä lähes päivittäisessä käytössä ja jonka sain jo aikoja sitten blogin kautta. Ja tätä jopa vielä saa Oriflamelta tilattua.


Seuraava teksti on lainattu Oriflamen sivuilta:

Tuoksu on luotu Oriflamen yksinoikeudella kehitetyn Orange Blossom Luxury Essenza  -tuoksusävyn ympärille. Säteilevä Giordani Gold Essenza Parfum on aitoa luksusta ja käsityötaitoa aina ainutlaatuisesta lehtikullalla päällystetystä korkista nestemäisiin, hienoimmista appelsiininkukista uutettuihin pisaroihin saakka. Laadukas kukkaismetsäinen tuoksu on kehitetty naiselle, jonka olemuksessa henkilöityy kauniin elämän taito.


Alkutuoksu: Calabrian sitrus, luonnon bergamotti, sitruuna, mandariini.

Sydäntuoksu: Orange Blossom Luxury Essenza, sambac -jasmiini, vihreä manteli.

Lopputuoksu: Toscanan puut, ambra, myski.


Pullohan on todella kaunis ja ylellisen näköinen, vaikka itse miellän aina tällaiset kultaiset tuoksupullot sellaisen aikuisen naisen tuoksuksi. Ensi alkuun tätä nuuhkiessani pelkäsin tämän olevan sellaista josta saan päänsäryn. Tiedättehän ne tuoksut joita "turkkimummot" kaatavat päälleen ja tuoksuvat kilometrien päähän? Yleensä juuri sellainen todella vahva tuoksu. Oma äitini on juuri tällainen 😀 Mutta kun rupesin tätä käyttämään, totesin että tuoksu muuttuu todella pehmeäksi ja miellyttäväksi hetken iholla oltuaan.
Omaan nenääni tässä on kyllä häivähdys kukkaisuutta, mutta ei sellaista selkeää. 

En suosittelisi tätä tuoksua nuorelle henkilölle tai kepeistä ja kirpeistä tuoksuista pitävälle, mutta juurikin aikuisemmalle henkilölle ja sellaiselle joka tuoksussa kaipaa syvyyttä ja lämpöä. Ja ei ainakaan itselleni se ihanteellisin tuoksu kesään. 

Mutta oikein hyvä tuoksu on ja käytän tämän ilomielin loppuun, enää on alle puolet jäljellä. Tuoksu kestää pitkään joten tämän kanssa ei tarvitse hölvätä, itse käytän tilaisuudesta riippuen yksi tai kaksi suihkausta.

Hintaa tällä tuoksulla on 62€ / 50 ml.

Mitä tuoksua itse käytät tällä hetkellä?

-T

1 kommentti:

  1. Tässä on kyllä nätti tämä pullo, tuoksu ei ollut miuta varten. Oli ihan liian voimakas ja "aikuismainen" :D

    Miulla on tällä hetkellä käytössä H&M Pear, Zoella Beauty Blissful Mistful, Avon Pure, TBS White Musk L'eau :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)