perjantai 8. toukokuuta 2020

Catrice Cosmetics Disney Eyeshadow Palette - Iines

Vielä vähän Disney aiheista luomiväriä. 
Arvoin kovasti tämän Iines Ankan ja Minni Hiiren välillä, mutta päädyin ostamaan tämän Iineksen. Voi olla että joudun kotiuttamaan vielä Minninkin jos niitä on vielä jäljellä, sillä siinä oli kanssa ihanat sävyt. Iines ja Minni paletit ovat Limited Edition.

Omistan vain yhden kasvopaletin Catricelta jossa on luomivärejä ja poskipunia ym. joten pystyin perustelemaan ostokseni sillä, heh. Ja siis yhtään uutta luomiväriä en tarvitsisi...


Ja onhan tämä nätti kuin mikä!


Paletissa on 9 luomiväriä joista 6 on mattaisia ja 3 shimmeriä, miltei glitterisiä. Sävyjen puolesta miellän tämän paletin enemmän syksyyn kuin kevääseen, mutta se ei menoa haittaa. Varsinkin nuo shimmersävyt ovat ihania!


Ja tuo pieni rusetti paletin peilissä on vain jotenkin niin sympaattinen. Ja peili itsessään on hyvän kokoinen meikkausta ajatellen.



Vaalein sävy tuossa oikeassa reunassa ei juurikaan näy, mutta se onkin täydellinen häivytyssävy. Muuten sävyt ovat kivan pigmenttisiä ja varsinkin tuo sävy Sassy on i-ha-na. (toinen vasemmalta)

Ja tällaisen meikin tein tällä paletilla:



En nyt tarkalleen muista mitä sävyjä käytin tässä meikissä, mutta silmän ulkonurkassa on Jolly ja sisänurkassa muistaakseni Dazzling. Luomivaossa Eccentric.




Nyt olisi sitten uusimmat luomiväripaletit esitelty. Jos nyt yrittäisi olla ostelematta niitä vaikka ne mun heikkouksia onkin... tai no, ehkä vielä se Minni.. ehkä.

Mikä meikkituote on sun heikkous?

-T

1 kommentti:

Mielipiteitä? :)