perjantai 28. helmikuuta 2020

Joukostamme poistuneet tammikuu -20

Heippa pitkästä aikaa!! Burn out potilas täällä. Uusi työ on vienyt mehut, vaikka kivaa on ollut ja olen tavannut paljon uusia ihania ihmisiä. Mutta ei vain ole jaksanut tehdä mitään... 
Mutta, vielä kun kerkee ajan puolesta, niin käydään läpi tammikuun loppuneet tuotteet.
Näytepussien käyttö on edelleen menossa, mutta tuntuu että ne eivät koskaan lopu!! Joka kerta jonkun lehden välistä tulee uusia tai ostosten mukana kylkiäisiä :D

Ja niin tosiaan, osa tuotteista on saatu blogin kautta. Tuotteet on merkitty * -merkillä.Kroppa:

Lush Whoosh -shower jelly. *
Näitä on tullu käytettyä useampiakin ja nämä ovat kyllä kivoja ja hauskoja tuotteita. Nopeutta rakastavalle nämä eivät ole niitä parhaimpia koska liukas jelly karkaa käsistä nopeasti. Itse käytänkin näitä sellaiseen hemmottelusuihkuun. Tässä versiossa tuoksu oli ihanan raikas.

Cien Soothing Body Wash.
Lidlin suihkugeeli yllätti positiivisesti. Koostumus on ihanan kermainen ja tuoksu makea ja pehmeä. Tätä ostan varmasti lisääkin.


Tukka:

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Balsamspray.
Joskus jostain facebookin keskustelusta bongasin tämän tuotteen jota kehuttiin hiuksiin jätettäväksi hoitosuihkeeksi ja se piti tietenkin saada. Suihke on tarkoitettu pitkille ja rasittuneille hiuksille, mitä se sitten meinaakaan. Tuoksu oli mieto ja pehmeä ja tämä oli kyllä loistava lisä hiusten kosteuttamiseen. Suihkin tätä aina pyyhekuiviin hiuksiin ja tämä sopi myös hiusten selvittämiseen.
Voisin ostaa lisääkin.

Lush New -kiinteä shampoo. *
Olen tykännyt näistä Lushin shampoopaloista, muista merkeistähän mulla ei ole kokemusta. Tämä pala ei niin hyvin sopinut tukalleni ja välillä se jopa aiheutti päänahan kutinaa. New -shampoopala stimuloi hiusjuurta ja aktivoi verenkiertoa. Ja kuten monessa muussakin Lushin tuotteessa, tuoksu oli tässäki aivan ihana!


Nassu:

Lush Aqua Marina -tuoreputsari.
Hauska tuote tämäkin. Putsaria otetaan herneen kokoinen pala ja sekoitetaan veden kanssa tahnaksi. Käytin tätä toisen vaiheen putsarina. Tykkäsin. *postaus*

Dermalogica Ultracalming Cleanser.
Tästä putsarista tykkäsin paljon. Ei ärsyttänyt ihoa ja oli vain niin hellävarainen. Käytin tätä toisen vaiheen putsarina. Tästä triosta jonka messuilta ostin, on vielä jäljellä ykkösvaiheen öljyputsari joka sekin on hyvä tuote. 


Meikit:

Maybelline Snapscara -mascara.
Ripsiväri oli sellainen ihan ok. Ripsistä tuli siistit ja tuuheammat, mutta ei mitenkään sellaisen megat.
Jotenkin tämä ei vain tuonut sellaista wau -efektiä, vaikkei tämä missään nimessä huono ollut.

Misslyn Precise Liquid Eyeliner.
Kultainen nestemäinen rajausväri. Tarvitseeko enempää kertoa? Tää oli i-ha-na! Seuraavan kerran kun menen Tallinnaan niin että pääsen jopa maihin asti, pitää käydä katsomassa onko tätä tai vastaavaa vielä saatavilla. Niin kirkas ja kultainen että.


Näytteitä en rupea erittelemään, mutta tämmöinen kasa niitä loppui. Tässä on yhteensä 16 kpl pusseja.


24 tuotetta, josta 7 täysikokoista, 1 matkakokoinen ja ne 16 näytettä. Olen kyllä tyytyväinen tohon näytteiden määrään. Olen siis asettanut itselleni tavoitteen että en saa ostaa uutta kasvovoidetta ennen kuin näytepussit on käytetty loppuun tai lähes loppuun. Näin ollen saan niitä käytettyä eikä voidepurkit jää hyllyyn pölyttymään.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)