maanantai 23. syyskuuta 2019

Pink Moday: Cocoa Brown by Marissa Carter Self Tanning Wipes

Tuote saatu pr -näytteenä.

Jos haluat kesän tuoman päivetyksen pysyvän ihollasi pidempään, on tämä juuri oikea tuote sinulle.

Itse en niin välitä itseruskettavista koska onnistun aina ne levittämään epätasaisesti, enkä jaksa odotella niiden kuivumista että uskaltaa pukea vaatteet päälle jne jne. 
Mutta nyt olen ihastunut näihin itseruskettaviin liinoihin.


Valitettavasti oma pakettini on jo sen verran nuhjaantunut, että en kehdannut siitä kuvaa laittaa vaan lainasin kuvan Kauneutta.com sivulta, jolta tuotteen olen saanut.

Liinat ovat käytännössä samanlaiset kuin mitkä tahansa puhdistusliinat, mutta näihin on siis imeytetty itseruskettavia ainesosia. Kuten muidenkin itseruskettavien tuotteiden kanssa, myös näiden kanssa suositellaan ihon kuorimista ja kosteuttamista ennen käyttöön ottoa.
Liinat sopivat käytettäväksi niin kasvoille kuin vartalolle. Itse olen käyttänyt vain kasvoille. Ja todellakin, jo kaksi käyttökertaa riittää. Keväällä testasin näitä ensimmäisen kerran ja pyyhkäisin liinoilla kasvojani kahtena iltana. Töihin mennessäni kollegani katsoi minua ja kysyi miksi näytän siltä kuin olisin ollut viikon Kanarialla?? Ja koska tulos kestää useamman päivän, on tämä paketti myös riittoisa. Itse käytän näitä kun haluan päivetystä iholleni. 
Ja käyttö on helppoa. Ei muuta kuin pyyhkäisee liinalla ja se on siinä. Liinalla saa hyvin käytyä läpi hankalatkin kohdat, kuten nenänpielet, silmänaluset ja korvat. 
Jos joku miinus pitää tästä sanoa, on se tuoksu. Tämä valitettavasti tuoksuu hieman sille perinteiselle itseruskettavalle, joka tuo itselleni mieleen liian kauan lionneet murot...

Hintaa tällä on tuolla Kauneutta.comilla 5,95€, joka ei ole paljon kun ottaa huomioon että tässä yhdistyy helppous ja teho. Luulenpa tarttuvani näihin liinoihin aina kun haluan iholleni hehkua ja päivetystä, myös talven aikana.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)