maanantai 6. helmikuuta 2017

Joukostamme poistuneet tammikuu -17

Se olisi aika vuoden ensimmäisten roskien!

Tänä vuonna aion yrittää säästää kaikki roskat, joista voi sitten ensi vuonna tehdä koosteen. Saa nähdä onnistunko.


Koppa pursuaa taas yli äyräiden, mikä on aina kiva asia.


Kroppa:

Avon Nutra Effects Deep Nourishment Daily Body Lotion
Tähän ihastuin täysillä. Siinä oli kaikki mitä vartalovoiteelta haluan, tuoksu, imeytyvyys, kosteutus ja ihotuntu. Rakkautta! *

Saga Body Lotion.
Hotelli Flamingosta nappasin mukaani kun tulimme Rodokselta. Perushyvä kosteuttaja, ehkä kuitenkin vähän liian lirua. Kiva tuoksu.

Avon Foot Works Sugar Lime Mojito -jalkavoide
Raikas ja hyvän tuoksuinen jalkavoide. Ihana kesällä, mutta meni myös kivasti talvella omille jaloilleni joissa ei ole ongelmia. *

I Love... Whipped Sugar Scrub
Tämä oli mielestäni jotenkin todella outo kuorinta. Koska tässä ei ollut kuorivia rakeita kuin harvakseltaan. Tuotetta piti hieroa iholle pyörivin liikkein jolloin se muuttui vaahdoksi. Mitään suurempaa kuorivuutta en tässä havainnut, joten en tule lisää hankkimaan. Haluan kuorintani rakeisena. Tuoksu oli huumaava, ihan kuin joku jälkiruoka! *

Lady Grace Wellness Tension Neck
Muistaakseni SKY -messuilta ostin joskus tämän rentouttavan voiteen. Testasin tätä messuilla jumittaviin hartioihini ja hetken siellä pyörittyäni tajusin että päänsärkyni oli hävinnyt. Siltä seisomalta lähdin takaisin pisteelle ja ostin tämän. Kärsin ajoittain jännityspäänsärystä hartioideni ollessa jumissa ja tämä oli näppärä pika-apu siihen. Toki joka kerta ei tämäkään toiminut, mutta tuntui mukavalta ja toi aina jonkunlaista helpotusta. Voisin ostaa lisääkin.


Tukka:

Batiste Dry Shampoo Natural & Light Bare
Ostin tämän I Love Me -messuilta ihan vain sen takia kun näin tätä käytettävän mustiin hiuksiin ilman harmaata lopputulosta. Nykyään kun hiukseni ovat tyvestä ruskeat tulee ajatella myös sitä ongelmaa. Toimi oikein hyvin myös omassa käytössä ja uskon että ostan tätä lisääkin. 

System Professional After Sun Conditioner
Tuoksuu ihanan kampaamomaiselta, sellaiselta kukkasilta. Teki hiuksista pehmeät ja hyvin selvitettävät. Mutta ei aiheuttanut mitään wau -efektiä, joten tuskin hankin lisää.

Biozell Color Mask Raspberry
Ehdoton ykkönen pinkin värin ylläpitoon. Sopii käytettäväksi pyyhekuiviin hiuksiin shampoopesun jälkeen tai kuiviin hiuksiin ennen hiusten pesua. Kuiviin hiuksiin käytettynä väristä saa intensiivisemmän, mutta sitä myös kuluu enemmän. Välillä sekoittelen tätä toisen hoitoaineen kanssa. Hanskoja pitää käyttää ellei halua pinkkejä kämmeniä.

KC Professional Color Mask Paint Hot Pink
Tämä pieni tuubi riittii yhteen käsittelykertaan hiusteni latvoihin. Ei tällä nyt mitään shokkipinkkiä saanut, mutta sellaisen tumman kuitenkin. Kesti pesussa muutaman kerran ilman että tarvitsi käyttää Biozellia.

Lanza Healing Volume Thickening Shampoo ja Conditioner
Tämä kaksikko majaili kylppärissä pitkään, sillä en juurikaan pitänyt näistä. Hiuslaatuni tarvitsee siloitusta, ei tuuheutusta ja näillä sainkin aikaan vain pörrötukan. Shampoo pesi hyvin mutta jo seuraavana päivänä hiukseni tarvitsivat uuden pesun. Ei siis pitänyt hiuksia puhtaana pitkään. Hoitoaine taasen ei riittänyt selvittämään tukkaani. Vihdoin päätin käyttää nämä lotraten pois että sain ne loppumaan.


Muut:

Vivania Beauty Collagen
En normaalisti ota ranvintolisiä mukaan loppuneisiin, mutta kun nämä esittelin blogissa niin voisin tänä vuonna lisätä nämäkin mukaan. *postaus* *

Forever Bright Aloe Vera Toothgel
Sama pätee hammastahnoihin, mutta tehdäänpä niidenkin takia poikkeus. *postaus*

Hiusharja
Merkistä ei tietoa. Ostin aikanaan Sokokselta tämän harjan ja nyt rupesi tuntumaan että se vain repii hiuksia. Nämä lapiomalliset olen huomannut parhaimmiksi omille hiuksilleni.


Näytteet:

Lumene Glow Reveal Kirkastava pikakasvohoito
Tämä yllätti positiivisesti. Ei kirvellyt ja teki ihosta hehkeän. Lumenen naamioiden kanssa mulla on yleensä mennyt sukset vähän ristiin, siksi tämä yllätti. Jemmoista löytyy vielä yksi tällainen näyte ja sen jälkeen varmaan joudun ostamaan täysikokoisen tuubin. Kerkesin käyttämään tästä vain yhden kerran, jonka jälkeen tämä tippui Mossen kakkalaatikkoon. Ei sitten enää huvittanut käyttää.

Lumene Clear It Up 2 in 1 Deep Purifying Daily Scrub & Wash
Aivan ihanan raikas kuoriva putsari joka sopisi minulle silloin kun haluan tehopuhdistaa kasvoni. Päivittäiseen käyttöön en uskaltaisi ottaa. Tätä voisin ostaa.

Lavera Anti -Ageing Moisturising Cream
Tyypilliselle Laveralle tuoksuva voide oli melko rasvainen, mutta pahimmilla pakkasilla ei kuitenkaan tarpeeksi kosteuttava. Muuten ihan ok, mutta ei minun iholleni.

Dermosil Body Lotion Red Orange
Hesarilta napattu vartalovoidenäyte. Näitä meillä töissäkin on ja siellä on hätätilanteissa tullut käytettyä käsivoiteena. Yksi pussi riitti juuri ja juuri molemmille jaloilleni. Tuoksu on pirteä, mutta kosteutustehot eivät ihan riitä rutikuivalle kropalleni.

Madara Deep Moisture Cream
Hyvin kosteuttava voide joka tuoksui miellyttävän pehmeälle. Aikaisemmat kokemukseni Madaran tuotteiden tuoksuista eivät ole olleet niin miellyttäviä, mutta näissä uusissa voiteissa on hyvät tuoksut. Tätä voisin käyttää lisääkin.

Lierac Hydragenist SOS Balm
Tuntu tässä voiteessa oli geelimäinen, vaikka tämä superkosteuttava onkin. Myös tässä versiossa oli kaikki kohdallaan. Kosteutus, ihotuntu, tuoksu sekä pakkauksen väri. En voi tarpeeksi kehua näitä Hydragenist -voiteita. Love it!


Meikit:

Stagecolor Cosmetics huulikiilto sävy  nro 10253
Ihana sävy ja koostumus, mutta oli mennyt jo vanhaksi ja sen huomasi huulilla.

Essence Eyeliner Pencil
Parin käyttökerran jälkeen kuivui kokoon. Harmi, olisi ollut tussiominaisuudellaan juuri mulle sopiva.


Tässä vielä huulikiillon sävy, sekä näyte siitä miltä Essence näyttää kädelle hangattuna..


22 tuotetta, joista 6 näytettä ja 3 matkakokoista.

*saatu blogin kautta

-T

6 kommenttia:

  1. Biozellin Color Maskit ovat kyllä hyviä :). Minä kokeilin viime kesänä ensin punaisiin latvoihin KC Professional Color Maskia, mutta se ei ollut ollenkaan mieleeni ja sitten löysin Biozellin Color Maskit. Sillä sai ihan ok hyvänä ylläpidettyä punaisia latvoja kampaajakäynnin välin ajan (n. 2 kk).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei noi KC:n maskit tee hiuksille yhtään mitään. Toi Paint toimi kuiviin hiuksiin, pyyhekuiviin en ees kokeillu. Mut toi Biozell on kyllä tosi hyvä :)

      Poista
  2. Ihan hyvän määrän olet sinäkin saanut purkkeja tyhjiksi :)

    VastaaPoista
  3. Lieracin Hydragenist on kyllä läpeensä ihana sarja, itse tosin tykkään Premium -sarjankin joistain tuotteista, mutta Hydragenistissa on lempeä tuoksumaailma, miksi se on kivempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo vielä kokemusta muista tuotteista, mutta pitäisi kyllä kokeilla.

      Poista

Mielipiteitä? :)