keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Neutrogena CC -cream

Nonnulan illanistujaisten goodiebagista löytyi Neutrogenan CC -voide. Kokemusta on vasta merkin puhdistusgeelistä ja voiteesta, joten tätäkin oli ilo testailla. Testailu oli vain jäänyt sen takia koska luin paljon kommentteja siitä että tämän levittämisen kanssa on ollut ongelmia. Siksi olenkin ajoittanut testijaksot vapaapäiville jolloin ei ole haitannut jos meikkipohja on mennyt pieleen. Kun herää töihin klo 4 aamulla, ei oikein ole aikaa ruveta tekemään meikkipohjaa uudestaan.


Sävy light on vaalealle iholle sopiva ja sulautuu hyvin ihon omaan sävyyn ilman suurempia häivyttelyjä. Levittämisen kanssa tosiaan on omat haasteensa, mutta ei niin pahat kun kuvittelin. Ihon pitää olla täysin kuiva, ettei tämä jää sellaiseksi mössöksi esim. nenänpieliin. Sen huomasin tätä meikkiä tehdessä tätä postausta varten. Kosteusvoiteen täytyy siis olla kunnolla imeytynyt ennen kuin tätä kannattaa laittaa, tai sitten ihon voi taputella kuivaksi kasvopaperilla. Itse käytän levittämiseen ihan normaalia meikkisientä. 


Tässä taasen ilman meikkiä. Iholla on punoitusta nenän alueella ja poskipäillä, sekä pieniä näppyjä leuassa ja otsalla.


Tässä pelkkä CC -voide. Ihan ei riitä peittämään näppyjen punoitusta, mutta muuten tasoitti ihon sävyä.


Tässä vielä puuterin ja peiteaineen kanssa.

Voide lupaa "korjata" finnit päivittäisessä käytössä ja saada ihon näyttämään kirkkaammalta. Tähän en vielä pysty ottamaan kantaa koska en ole käyttänyt tätä kuin vasta muutaman kerran. Mutta nyt kun tiedän miten tämä käyttäytyy iholla, voin ottaa tämän päivittäiseen käyttöön.
Saatavilla on 2 eri sävyä, light ja medium. Hintaa tällä on n. 12,50€ / 50 ml.

Tuntuu iholla hyvältä, ei kiristä tai muuta ja pystyy käsillä koskemaan kasvoja ilman että sormiin jää hirveät meikkivoiderannut. Pysyvyys on hyvä, pientä korjailua toki päivän mittaan tarvii. Mutta eiköhän tämä tule käytettyä loppuun asti.


Meikissä käytetyt tuotteet:

IsaDora Perfect Loose Powder
Essence Fun Fair Blush sävyssä 01 Ring Around The Rosy*
Elf Brightening Eye Color paletin tummin sävy, paletin nimi Silver Lining*
Avon Big & False Lash Volume Mascara*
Korres Cherry Lip Gloss sävyssä 45 Coral*
Kuvasta jäi puuttumaan Lumenen peitepuikko sävyssä 02 Natural Beige

Mitä mieltä tästä CC -voiteesta? Onko hankaluuksia levittämisen kanssa?

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. En ole kokeillut tätä, mutta olen lukenut muista blogeista, että levityksen kanssa on ollut ongelmaa, mut pitää vaan löytää tapa, millä tuote toimii. :) Näyttää tosi hyvältä sun iholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii myös siveltimellä pyöriteltynä. Valttina on maltti ja vähän tuotetta kerralla niin levittyy hyvin :)

      Poista

Mielipiteitä? :)