maanantai 28. marraskuuta 2016

BaByliss Easy Waves

Nonnulan illanistujaisista saimme valita itsellemme hiusten muotoilulaitteen. Itse päädyin tähän lainerautaan, koska olen todennut nämä omalle tukalleni helpoimmaksi/nopeimmaksi tavaksi kihartaa hiukset. Oma tukkani on karheaa laatua ja sitä on paljon, joten hiusten kihartamiseen voi saada menemään jopa 2 tuntia aikaa. 


Kiharat hiukset on kivat, mutta en vain jaksa kovin usein niitä kihartaa. Siksi hyvät apuvälineet ovat tarpeen. Mulla on ollut OBH Nordicalta lainerauta, joka oli myös asiansa ajava laite, mutta tähän BaBylissiin verrattuna melko painava. Laite tuntuu tukevalta kädessä, siinä on pitkä johto joka "pyörii" pään kohdalta, niin ei mene heti solmuun.


Levyissä on kestävä titaanikeraaminen pinnoite, johon hiukset eivät jää jumiin niinkuin vanhalla laineraudalla välillä kävi.


Kolme lämpöasetusta eri hiuslaaduille, itse käytän numeroa 2, ykkösen ollessa ohuille hiuksille ja kolmosen paksuille ja karheille. Rauta lämpenee noin 30 sekunnissa.


Tässä on lähtötilanne hiuksissa ennen kiharrusta. Pesty ja föönattu edellisenä iltana, ei muuta.


Ja tässä kihartamisen jälkeen. Kiharruksen pohjana käytetty KMS californian Free Shape hot flex sprayta.


Pahoittelen valaistusta kuvassa, kerkesin ottaa ennen kuvan päivänvalossa ja kihartaa hiukset vasta illan pimetessä... Tykkään tosi paljon näistä laineista. Tuo heti muhkeutta hiuksiin, koska vaikka mulla on paljon hiuksia ne ns. paksut ovat, ovat ne myös raskaat ja usein juurikin päätä myöten menevät. 

BaByliss Easy Wavesin voi ostaa monestakin paikasta, mutta linkitän tähän nyt vaikka Elevenin josta tuote löytyy hintaan 59,40€. Ja tuo linkki on siis suoraan tuotteeseen, mutta minä en siitä hyödy mitään.

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)