keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Jane Iredale BeautyPrep -kosteusvoide

Taas on mennyt yli kuukausi viime postauksesta vaikka niin vannoin että rupean tänä vuonna kirjoittelemaan säännöllisesti. Kuvia on otettu ja ideoitakin olisi, mutta 14 tunnin työpäivät syövät omalta osaltaan energiaani.

Sain blogin kautta valita testiin Jane Iredalen uutuus tuotteen kasvohoitopuolelta ja valitsin tämän kosteusvoiteen. Vaihtoehtoina olisi ollut myös puhdistusaine ja kasvovesi.


Voide on pakattu höyhenenkevyeen muovipurkkiin... ja todellakin tarkoitan höyhenenkevyeen. Tuntuu kuin purkissa ei olisi mitään, niin kevyt se on. Keltainen väri tuo siihen raikkautta, enkä koe tätä ulkonäöllisesti ollenkaan halpismaiseksi. Yksinkertaisen raikas.


Voide sisältää 4:n eri ruusun kantasoluja, erilaisia öljyjä (mm. auringonkukka - ja jojobaöljyä. Huumaava tuoksu tulee sitruunaruohosta. Tuoksu onkin aivan ihana tässä, piristää mukavasti aamuisin.


BeautyPrep linjan ideana on tehdä ihosta raikas ja kosteutettu ja näin ollen auttamaan meikkiä kestämään iholla pidempään. Pitänee käydä hankkimassa myös putsarit testiin. 


Tällä hetkellä en itse valitettavasti pysty voidetta käyttämään ilman seerumia, sillä kosteutustehot eivät riitä mun iholle. Muuten voide tuntuu ihanalta, kevyeltä ja iho on silkinsileä laiton jälkeen. Todellakin oivallinen meikin alle. Luulempa että kesällä tämä olisi ihan ykköstuote kun kasvoille haluaa mahdollisimman kevyttä kosteutusta.

Onko Jane Iredalen kasvohoitotuotteet tuttuja?

-T

2 kommenttia:

  1. Mulla tää oli v10plus C-vitamiini seerumin kanssa ihan täydellinen tuote, yksinään ei tosiaan riittänyt munkaan iholle kosteustehot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän enemmän kosteutusta niin olis kyllä täydellinen.

      Poista

Mielipiteitä? :)