torstai 17. maaliskuuta 2016

Avon Nutraeffects Self -foaming Face Wash

Halusin kertoa tästä ihanasta puhdistusvaahdosta jonka sain jo joku aika sitten. Eli Avonin Nutraeffects -sarjan vaahto. Itse miellän vaahdot hellävaraisiksi puhdistustuotteiksi, joilla ei kuitenkaan lähde vahva ja paksu meikki pois. Itse käytänkin vaahtoja kakkosvaiheen putsareina.


Mutta mikä tekee sitten tästä Avonin vaahdosta niin erityisen? Ihana koostumus. Kuin kermavaahtoa hieroisi iholle. Tuoksusta tulee mieleen kurkku... hyvin raikas ja kevyt. Ei kuivata ihoa ja kaiken kaikkiaan tuntuu ihanalta. Jo yksi pumppaus vaahtoa riittää hyvin, joten tuote on myös riittoisa.
Vaikka purkin kyljessä lukee normaalille ja sekaiholle, sopii tämä hellävaraisuutensa takia kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille.

Tuotelupaukset:

-syväpuhdistaa ihon, poistaa epäpuhtaudet ja meikin
-jättää ihon mattapintaiseksi
-säätelee ihohuokosten ulkonäköä
-saa ihon tuntumaan tasapainoiselta koko päivän


Eihän tää varmasti muille ole mitenkään ihmeellinen tuote, maailmahan on täynnä puhdistusvaahtoja. Mutta joku tässä mua viehättää... Testausta odottaa myös saman linjan kasvovoide, mutta ensin pitää käyttää edellisiä jo avattuja voiteita pois. 

Avonin tuotteethan ovat pääsääntöisesti hyvin edullisia, tämäkin maksaa n. 8€ ja eri kuvastoista voi löytää vielä edullisemminkin. Itse pidän Avonin tuotteista todella paljon. 

-T

*saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Vaahdon koostumus ainakin kuulostaa sellaiselta mistä pitäisin, olen tosi tarkka, että puhdistuvaahdon koostumus on pehmeää, paksua ja kuohkeaa, kaikki lirut on ihan hirveitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän vaahto on kyllä ollu täydellistä. Ei sellasta lirua tai "reikästä".

   Poista
 2. Vitsit, tuo mattapintaisuuden jääminen kiinnostais mua eniten. Ehkä pitää tilata jossain vaiheessa testiin ;)

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)