torstai 7. toukokuuta 2015

Joukostamme poistuneet huhtikuu -15 osa 2

Tässäpä nämä viime kuussa käytetyt näytepussit.


Lavera Rich Body Moisturiser Bio-Cranberry & Bio-Arganoil, 4 kpl/5ml. I-HA-NA! Kosteutti tosi hyvin, tuoksui taivaalliselta ja oli riittoisaa. 2 pussia riitti koko vartalolle. Hieman tietysti joutui enemmän hieromaan iholle että imeytyi.

Biozell Hopeashampoo. Käytin ennen tätä tuon Laveran shampoonäytteen. Ihan perus hopeashampoo, ei takuttanut niin pahasti kuin hopeashampoot yleensä. Yhdestä kerrasta en osaa sanoa ihmeempiä, ehkä vähän kirkasti hiusten sävyä.

L'oréal Nude Magique CC-Cream. Alussa vihreää, mutta muuttuu ruskeaksi levittäessä. Tähän aikaan vuodesta hieman liian tummaa. Murustui pikkuisen levittäessä, eikä pysyvyyskään ollut kauhean hyvä.

Gehwol Fusskraft Red, lämmittävä jalkavoide. Tykkään näistä Gehwolin jalkavoiteista. En vain huomaa juurikaan mitään lämmittävää vaikutusta. Kosteuttaa hyvin ja pitää jalat pehmeinä.

Diego dalla palma RVB Skinlab Micellar Cleansing Water. Ei mitään ihmeellistä. Pussista riitti yhteen kertaan. Käytin aamuputsarina. Ei ärsyttänyt ihoa.

L'oréal Studio Secrets Smoothing Perfect Primer. Todella paksua jankkia, Murustui pahasti kun meikkivoiteen levitti. Hyi.

Shu Uemura Cleansing Beauty Oil. Tosi vetistä öljyä, tuoksui hieman Decleorilta. Putsasi hyvin. 

Lavera Repair & Care Shampoo Organic Rose & Vegetable Keratin. Tuoksusta tuli ensimmäisenä mieleen voisilmäpulla. :D Vaahtosi kivasti. Pieni pussi ei riittänyt puhdistamaan hiuksia kokonaan. Voisin ostaa täysikokoisen putelin.


Sitten vähän Primaveraa. Nää kaikki oli melko samanlaisia...

Balancing Oil-Control Lotion, Combination and oily skin. Yllättävän kosteuttava. En muista pitikö kiillon mitenkä kurissa. Mukana oli jotain ihme raketia. Vahva tuoksu.

Calming Moisture Cream, Sensitive Skin. Kosteutti hyvin. Tässäkin oli jotain rakeita... Mieto tuoksu.

Moisturizing Protective Lotion, Normal to Dry Skin. Kosteutti ihan kivasti. Tuoksusta tuli mieleen nuotioon laitettu puu... En tiedä miksi, Heti ensimmäisestä levityksestä tuli mielikuva nuotiosta...

Revitalizing Serum, Mature Skin. Ei niin mitään muistikuvaa... Vetistä.

Revitalizing Intensive Renewing Cream, Mature Skin, 2 kpl. Tosi lirua koostumukseltaan. Karsee haju. Ei kosteuttanut tarpeeksi. Plussaa siitä että imeytyi nopeasti, joten toimi meikin alla.

Moisturizing Replenishing Cream, Normal to Dry Skin, 2 kpl. Tasan samat mielipiteet kuin Protective Lotionissa.

Revitalizing Intensive Repair Eye Cream, Mature Skin. Tästä tykkäsin paljon. Tuntui erittäin miellyttävältä. Kosteutti hyvin. Ei tuoksunut niin vahvalle kuin voiteet.

Revitalizing Nourishing Cream, Mature Skin, 2 kpl. Ei mitään muistikuvaa..

Yritin kaikista kirjoittaa vihkoon pieniä asioita, mutta ihan kaikista en muistanut.


Naobay Renewal Antioxidant Cream. Raikas tuoksu. Kosteutti kivasti huolimatta siitä että oli hieman lirua.

Alex Cosmetic Optimal Repair Cream. Ööö... mikähän tääkin oli... Muistaakseni ei mitenkään ihmeellinen... 

Decleor Life Radiance Double Radiance Cream. Kaksiosainen voide/geeli. Kuvassa pussi on kaksinkerroin, mutta siis toisessa osiossa on voidetta ja toisessa geeliä, jotka sekoitetaan yhteen. Annostelun kanssa piti olla tarkkana, ettei ruvennut murustumaan. Ei ihan ollut tarpeeksi kosteuttava. Tuoksui lakuteelle..

Vichy Idealia Eye Contour Idealizer Care. Miellyttävän tuntuinen. Kosteutti hyvin. Voisin käyttää enemmänkin. Näistä silmänympärysvoidenäytepusseista (huh) en tykkää, koska tuossakin pienessä pussissa on tavaraa vaikka kuinka paljon, mutta sehän kuivuu sinne. Kuvasta näkee että tuohon suuaukolle on voidetta kuivunut tosi paljon.

Vichy Idealia Life Serum. Kirveli nenänpielissä pitkään, lähemmäs tunnin ajan. Muuten tuntui hyvältä ja kosteutti hyvin.

Garnier Moisture Match Normal to Dry Skin. Ihanan raikas, Geelin ja voiteen väliltä. Kosteutti hyvin. Uskon että tää olisi ihana kesäksi.

La Roche-Posay Intensive Rehydrating Care. En tästäkään muista paljoa. Vain sen että ei ollut tarpeeksi kosteuttava.


Ja vielä viimeisenä Biolinet.

Primaluce Serum 15% Exfoliante Illuminating ja Renovating. Primaluce on Biolinen kuoriva erikoishoito. Molemmat olivat vetisiä ja nopeasti imeytyviä. Molemmat sisältävät 15% AHA -happoja ja Renovating myös PHA:ta. Ihon täytyy olla ehjä kun näitä käyttää. Itse olin juuri puristanut yhden näpyn leuasta ja jo vain kirveli kun siihen kuoriaa seerumia levitin. Kirkasti ihoa, mutta pienestä näytteestä en kauheasti eroa huomannut. 

Lifting Code Filler Serum. Lifting Code -linja on suunnattu veltostuneelle iholle. Tämä seerumi tasoitti ihoa heti ja sai sen tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Hyvä meikin alle.

AGE Beauty Secret The Serum. Puhdasta rakkautta! Kosteutti, siloitti, tuntui ylelliseltä ja tuoksui miedolta. Tätä seerumia tahdon lisää! Hinta huiteleekin sitten siellä satasen paikkeilla... Mutta jos on valmis panostamaan ihonhoitoon, ei se paha ole. 

Huh, Oli kyllä viimenen kerta kun käytän pelkkiä näytteitä. Kauheesti muistettavaa ja näpytettävää. Ja luulen että se oli yksi syy siihen miksi mun iho on taas ärtynyt. Sen huomaa siinä kun mikään meikkipohja ei levity kunnolla... Noh, eiköhän tää tästä... 33 näytepussia. :)

-T

8 kommenttia:

  1. Vinkki sy-voidenäytteiden käyttöön: leikkaa saksilla pussin kulmasta ihan nuppineulanpään kokoinen pala vaan pois. Yhden annoksen ottamisen jälkeen purista aina voidemassa takaisin pussin pohjaa kohti. Taittele tyhjä pussin yläpää muutaman kerran siististi kiinni ja varmista kiinnitys hiuspinnillä. Kestää hyvänä pidempään.

    VastaaPoista
  2. Katoin ensin vaan tota ekaa kuvaa ja olin vaan et häh, noillako pärjäsit koko kuukauden. :D No ei sit ihan. Kunnioitettava suoritus toi 33 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin vähän lajitella noita pussukoita :) Oli jotenki tosi raskas postaus kirjottaa.

      Poista
  3. Huh, oot ollut ahkerana! :D Itsekin huomaan ihostani, että jos testailen liian ahkeraan eri tuotteita, alkaa ärtyneisyyttä ihossa ilmetä. Siksi pidän ihonhoitotuotteiden testijaksot aina aika pitkinä. AGE Beautyn seerumi kuulosti sellaiselta, jota itsekin tahtoisin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi seerumi oli kyllä ihanaa. Huomas jo tosta pikku pussista. Mut se hinta... Toki ite saan sitä tukkuhintaan, mut silti. :/

      Poista
  4. No huh, jopas tosiaan olet ollut ahkera näytteiden kuluttaja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kuussa vähän sit lisää. :) Eihän nää pääse vielä loppumaan kun Turustaki tuli lisää :D Mut onneks ne on niitä tuubeja.

      Poista

Mielipiteitä? :)