keskiviikko 20. toukokuuta 2015

#turkumiitti

Blogeista onkin jo saanut lukea että me kauneusbloggaajat kokoonnuimme viime viikonloppuna isolla lössillä Turussa. Ja voin sanoa että oli hauskin viikonloppu tyyliin ikinä! Tästä pitivät huolen ihanat kanssabloggaajat, mutta etenkin oma huoneseurani Piece Of Panda, Kynsipöllö kosmetiikkapuussa ja DIXI. Tytöille jo mainitsinkin reissun alussa että olen sellainen ihminen joka ei naura ääneen juuri koskaan... Mutta tällä reissulla en sitten mitään muuta tehnytkään ku huutonauroin. No mut se siitä.


Kokoonnuimme Panimoravintola Kouluun, jossa olikin hyvät tilat yli viidellekymmenelle bloggaajalle. Ohjelmassa oli ruokailua ja pienimuotoisia luentoja, kuten Idun Mineralsin, Essien ja Tigin asiantuntijoilta.

Idunista olen lukenut paljon, mutta muuten se on jäänyt multa kokematta. Kiinnostusta merkkiä kohtaan kuitenkin on. Meikkipohjia on kehuttu niin paljon että sellainen pitää varmaan jossain vaiheessa hankkia.


Pakkaukset miellyttää mun silmiä..


Kahvia ja kosmetiikkaa -blogin Pirjo testaili sävyjä. Hyvältä näyttää.


Poskipunien omput on mitä hurmaavimmat.


Essiestäkin kuulin paljon uutta tietoa, kuten miten Essien kehittäjä alussa markkinoi lakkojaan ja kuinka usein uusia kokoelmia tulee. Itsehän olen huono bloggaaja, sillä ennen tätä reissua omistin vain yhden Essien kynsilakan... 

Koko tapahtuman ajan paikalla oli myös Essien kynsipiste jossa halukkaat saivat lakkauttaa kyntensä. Itse en tähän mennyt koska olin lakannut kynteni sokerilakalla, enkä halunnut lakkaajaparkojen joutuvan poistamaan niitä.
Tigimieheksikin tituleerattu Mikko Vainio kertoi tämän hetkisistä hiustrendeistä, joista mieleeni jäi ainakin 70 -luku ja pitkä otsatukka. Itsehän olen niitä ihmisiä että aina silloin tällöin sorrun leikkaamaan otsiksen ja siitä parin päivän päästä jo pistän sen pinneillä ylös kun hermot menee. Mikko sanoikin että ylipitkään otsatukkaan pitää muistaa varata säännöllisesti "huolto". Sekun hyvin nopeasti kasvaa jo liian pitkäksi.


Fantazyan kaunis Janet sai pitkille hiuksilleen edelleenkin pinnalla olevan lettikampauksen. Kampaukseen on käytetty vain yksi ponnarilenkki. Muuten letin päät suljettiin suoristurautaa käyttämällä. 


Meitä myös hemmoteltiin aivan mahtavalla goodiebagilla. Nonnulan Jonna oli tämän tapahtuman pää"piru", jonka koti oli jonkun aikaa kaaoksen vallassa sponssituotteiden takia. Myös Neiti Kameleontti -blogin Päivi hääri joukoissa mukana. Iso kiitos siis heille, sekä muille jotka tapahtumaa olivat järjestämässä. 


Jokainen sai nämä 2 kassia mukaansa, yhteispaino n. 7 kg. Huh. Ensimmäinen ajatus oli että miten tämän ikinä saa vietyä kotiin asti?? Onneksi olin varautunut isolla laukulla.

Ohjelman jälkeen poistuimme viemään kassimme hotellihuoneeseen. Ensin luonnollisesti levitimme sisällöt lattialle ja aloimme käymään läpi mitä kivaa on tullut, sekä tekemään pieniä vaihtareita toistemme kanssa, osa tuotteista kun oli joko eri värisiä tai ihan eri tuote samalta merkiltä. Siitä sitten syömään ja vähän iltaa istumaan. Ajoissa olimme takaisin hotellissa, mutta nukkumaanmeno venähti sitten ihan kunnolla kun Pandan puhelimessa oli Helium -sovellus jolla teimme videoita ja nauroimme niille vedet silmissä. Tässä vielä viihdykkeenä pari kuvaa kyseisiltä videoilta.Kaunista... :D


Tässä vielä kaikki sponsorit.

Myöhemmin käydään sitten vähän läpi että mitä kaikkea kivaa sieltä mukaan tarttui.

-T

4 kommenttia:

 1. Kiitos mahtavasta huoneseurasta! ^^

  VastaaPoista
 2. Muahahahah nää kuvat :'D Mä niin alan vloggaamaan tolla sovelluksella!

  "mä en koskaa naura ääneen" uusi kuolematon on syntynyt :D

  Kiitos viikonlopusta ja seurasta, sä oot ihan huippu tyyppi <3!! JA HEEEI missä on hylekuvat >:D!

  .. ja kiitos mummonpotkinnasta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :D Te ootte kaikki huippuja!! <3 <3 <3
   Ja ei, mää en juuri koskaan naura ääneen! Ton reissun jälkeen en oo nauranu kertaakaan. :)
   Hylekuvat, luotan siihen et nään ne sun blogissa ;)
   Ja mummot jos haluaa mun kunnioituksen, niitten pitää ansaita se! Ugh, olen puhunut.

   Poista

Mielipiteitä? :)