tiistai 20. tammikuuta 2015

Joukostamme poistuneet joulukuu -14

Vuoden viimeiset loppuneet saldo jäi sekin köyhäksi...


Koppa ei täyttynyt edes puolilleen...


Tukka;

Viime kesänä Ilonan miitistä saatu Fudgen Make-a-mends Shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille tuli tiensä päähän, mistä olin iloinen. Pakkaus on mielestäni ihanan pirteä ja tuoksu huumaava. Siinä ne hyvät puolet sitten olikin. Olen aijemminkin maininnut siitä että pidän shampoossa siitä että sillä saa kerralla pestyä hiukset. Noh, tällä shampoolla mun piti pestä hiukset kolme kertaa ennen kun sain ne puhtaiksi. Mistä syystä jälleen shampoo loppui ennen kuin saman sarjan hoitoaine oli edes puolillaan. Puuh. En kyllä myöskään huomannut mitään parannusta hiusten kunnossa...

Garnier Fructis Dry Shampoo. Eri kuivashampoita on aina jotenki kiva kokeilla, koska ne on jotenkin niin helppoja. Tässäkin pullo on pirteän vihreä, mutta siinä se olikin. Ensinnäkin, tää HAISEE ihan karseelle. Lisäksi joka kerta kun tätä suihkin tukkaan, meinasin tukehtua yskään. Uh. Kuivista joutui laittamaan paljon ennen kun sai hiuksista sen rasvaisuuden pois. Eikä tää tuonut kaivattua tuuheutta hiuksiin. Nyt en kyllä ihan satavarmasti muista että kuinka pahasti tämä aiheutti harmautta hiuksiin, mutta jonkun verran ainakin. 


Nassu:

Freeman Facial Clay Mask suklaa ja mansikka. Verrattuna Herbinan kaura-suklaa sarjaan, tämä naamio tuoksui taivaalliselta! En ole mikään maailman suurin suklaan ystävä, mutta tätä käyttäessä rupesi aina tekemään mieli suklaavanukasta. Naamio puhdisti ihoa tekemättä siitä rutikuivaa ja käytön jälkeen iho oli sileä ja pehmeä. Tykkäsin kovasti, mutta ison koon takia, tuoksusta huolimatta, tämä rupesi jo kyllästyttämään.

Madara Deep Moisture Cream -näyte. Tuoksui nokkoselle ja herneenpaloille. Kosteutti kivasti.

Wellmaxx Energizing Effect Fluid. Löytyy tuosta Madaran päältä. :) En oikein yhdestä ampullista osaa sanoa mitään ihmeempää. Tuntui miellyttävältä iholla, mieto tuoksu, ei ärsyttänyt. 

Nafha kosteusvoide -näyte. Tykkään. 

Pirkka kosteuttava huulivoide. Huulirasvoja loppuu harvemmin, joten tämä on aina hieno hetki :D
Tuoksuton versio kosteutti hyvin ja piti huulet pehmeinä. Mulla on huulirasvoja vähän joka puolella. Yöpöydällä, laukussa, olohuoneessa ja kylpyhuoneessa. Tämä Pirkka majaili kylppärissä, josta aina aamuin ja illoin hampaiden pesun jälkeen sipaisin sitä huulille. Ja kyllä, tämä on kaiveltu ihan loppuun asti.


Muut:

Dermosil Mimosa käsivoide. Perushyvä käsilaukkukokoinen käsivoide, joka ei kuitenkaan näin talviaikaan riitä mun korppukäsille. Näitä on vielä muutama jäljellä, mutta ne jää nyt odottamaan kevättä ja kesää.

Peclavus Basic Pomegranate Foot Cream. Tuoksusta tuli lähinnä mieleen vihreä tee kuin granaattiomena. Voide on normaalille iholle, joten se oli kevyttä. Omat jalkani ovat aina olleet hyvässä kunnossa, enkä välttämättä tarvitse kovinkaan tuhteja voiteita niille, joten tämä riitti. Todella kuiville ja halkeileville jaloille en suosittelisi.


9 tuotetta, josta voisin sanoa että 7 oli täysikokoista ja 2 näytettä. Hassua laskea tuo pieni ampulli täysikokoiseksi, mutta niinhän se on. Tässä kuussa loppuukin sitten taas enemmän tuotteita. Nyt pitäisikin sitten ruveta tekemään pientä yhteenvetoa viime vuoden kulutuksesta.

Loppuun vielä pahoittelut blogihiljaisuudesta. Olen kohta 2 kuukautta kärsinyt unettomuudesta, en saa öisin nukuttua kunnolla. Nukahtaminen kestää yleensä vähintään tunnin, sen jälkeen nukun muutaman tunnin ja herään sitten pyörimään muutamaksi tunniksi ja nukahdan uudestaan hieman ennen kuin kello soi. Veto on ollut aivan poissa. Lääkäriltä sain ensin melatoniinia, jonka avulla sain nukuttua 4 tuntia. Jos otin sitä enemmän, nukuin vain huonommin. Nyt vuorossa on nukahtamislääkkeet, mutta edelleen yöt menee sillein että kolme tuntia sen jälkeen kun olen nukkumaan mennyt, herään, enkä saa enää nukuttua. No, ehkä tää tästä. Yritän nyt kuitenkin vähän tsempata.

-T

2 kommenttia:

  1. Ohoh! Jännää kuulla, että sä koit Fudgen sampoon tuollaiseksi. :o Mä tykkään siitä tosi paljon, enkä ole huomannut, ettei se tekisi hiuksia kertapesulla puhtaaksi. Dermosilin käsivoide ei riitä munkaan käsille, vaikka ne eivät mitkään korput enää olekaan. Turhan lirua joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken lisäksi musta tuntuu et ton shampoon jälkeen mun päänahka meni jotenki tukkoon... Ainaki se rupes kutisemaan :(

      Poista

Mielipiteitä? :)