sunnuntai 25. toukokuuta 2014

L300 Fresh Hydration Cleansing Gel ja Cleansing Toner

Viime kuussa oli pakko ostaa uusi kakkosvaiheen putsari, koska silloin käytössä ollut Avonin puhdistusgeeli tuntui aivan liian kuivattavalta. Siirsinkin sen sitten syrjään odottamaan kesää. Sokoksella törmäsin mulle uuteen sarjaan, L300. Ilmeisesti tämä ei ole suomessa kauaa ollut, ainakin sarjaa mainostettiin uutuutena.

Kuten tuotteiden ulkonäöstä voi jo päätellä, kyseessä on (ruotsalainen) apteekkikosmetiikkamerkki. Mulla ei ihan hirveästi oo kokemusta apteekkikosmetiikasta, joten kiva päästä kokeilemaan. :)

Kaikki sarjan tuotteet ovat 100% hajusteettomia ja tämän voin kyllä allekirjoittaa putsarin kohdalla. Omaan nenääni putsari tuoksuu lähinnä vedeltä. Kasvovedessä on joku hassu sivutuoksu..


Päädyin ostamaan nämä normaalin/sekaihon putsarin ja kasvoveden.

Geeliputsari on mieto ja tuoksuton. Vaahtoaa pehmeästi, mutta ei liikaa. Jättää ihon todella raikkaan tuntuiseksi, muttei yhtään kiristäväksi. Pesee kuitenkin tehokkaasti. Koska käytän tätä kakkosvaiheen putsarina, en tiedä miten hyvin tällä meikit lähtisivät. Uskoisin että hyvin.

Kasvovesi on alkoholitonta, mutta siitä huolimatta se hieman kirvelee kasvoille pyyhkäistessä. Mulla on iho ollut nyt poikkeuksellisen ärtynyt kaiken stressin takia, että en yhtään ihmettele. Kasvovesikään ei aiheuttanut kiristävää tunnetta kasvoilla.

En oikein osaa sanoa näistä muuta. Molemmat tuntuu hyviltä ja ihanan raikkailta. Käytän nämä mielelläni pois. Voin kyllä suositella esim. tuoksuherkille ihmisille. Itse tykkään kuitenkin ehkä pikkusen enemmän tuotteista joissa on tuoksua mukana, mutta sama kai se jos tuote kerran toimii. :)

Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai tunnettuja allergeeneja.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)