lauantai 3. toukokuuta 2014

Joukostamme poistuneet huhtikuu -14

Vuorossa viime kuun loppuneet ja uudet tulokkaat.


Loppuneet kori tursuaa yli, vaikka itse tuotteita ei niin paljoa loppunutkaan. Purnukat vaan oli niin isoja.


Kroppa puolelta loppui Jeanne En Provencen Sweet Almond Moisturizing Cleaning Cream. Tää oli vähän pettymys. Luulin tän tuoksuvan hyvälle, mut ei tää tuoksunu oikein millekkään. Ei kuivattanut ihoa, siitä plussaa, mutta jotenkin vaan semmonen blaah. Ei mitään ihmeellistä.
The Body Shopin Satsuma Body Butter. Myöskin pettymys. Oon kuullut näistä vartalovoista paljon hyvää, mutta tässä ei ollut muuta hyvää kuin ihana tuoksu. Voide oli paksua ja sitä sai hinkata iholle kauan että sai sen levitettyä. Paksusta koostumuksesta huolimatta tää ei kosteuttanu mun ihoa tarpeeksi. En osta enää uudelleen, minkään muunkaan tuoksuisena.
Cuccio Papaya & Guava Sea Salts kuorinta tuli myös tiensä päähän. Ihana kuorinta hankalassa purkissa. Lisää tästä voi lukea tästä postauksesta.


Nassu puolelta loppui HG- silmämeikinpoistoaine, eli Lumenen vedenkestävälle meikille tarkoitettu aine. Tähän en varmaan kyllästy koskaan. Onneksi koko ajan on jossain joku tarjous josta saa näitä 200ml pulloja, kun ne pienet loppuis jo parissa viikossa.
Biodroga Cleansing Oil for very dry skin. Putsasi meikit todella tehokkaasti, myös silmämeikin. Todella riittoisa tuote, tuntui että tää ei lopu koskaan. Käytin tätä kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa.
Lumene Lab Suojaava Päivävoide. Ei ollut mun juttu. Ei kosteuttanut tarpeeksi, vaan iho jäi kiristäväksi, seerumista huolimatta. Tämä myös hetken aikaa kirveli kasvoilla heti laiton jälkeen. Ei jää ikävä.
Phytomer Peeling Vegetal- entsyymikuorinta näytekoossa. Tästä tykkäsin paljon. Levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Teki ihosta ihanan pehmeän todella hellävaraisesti. Voisin ostaa täysikokoisenkin tuotteen. Tätä kuorintaa ei kannata käyttää suihkussa, sillä vesi ja vesihöyry neutraloi entsyymien vaikutusta. Tuli sekin sitten testattua, vaikka toki sen tiesinkin ennen sitä. Phytomeriahan me käytämme Biodrogan ohella koulussa. :)
Vichy Idealia Life Serum- näyte. Aivan mielettömän ihanan tuntuinen!! Tän seerumin jälkeen yö- ja päivävoide levittyi ihanasti ja muutenkin teki mieli koko ajan hipelöidä kasvoja. Tän voisin ostaa täysikokoisena.


Hiuspuolelta loppui Paul Mitchellin Color Protect Daily Shampoo, josta eilisessä postauksessa kerroinkin.
Myös Clynolin ihana hiusnaamio loppui. Siitä voi lukea lisää täältä.


Pari muuta tuotetta.

Max Factorin Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation- näyte. Aivan loistava meikkipohja. Tätä haluan lisää!! Tämä peitti kaikki, siis aivan kaikki ihon virheet, näyttämättä silti pakkelilta. Otin pari kuvaakin meikkipohjasta käytössä, mutta unohdin sit miksi mulla oli sellasia kuvia kansiossa ja poistin ne. :/ No, näitä taitaa olla vielä yksi näyte jemmassa, et jos siitä sitten ottais kuvia.

Louis Widmerin silmänympärysvoiteen sain joskus Tarjalta arpivoiteeksi. Käytin sitä rintojen alle leikkausarpiin ja kyllä täytyy sanoa että ne vaaleni huomattavasti. Tätä on monet käyttänytkin ihan yleisesti siihen tarkoitukseen. Ja olen myös lukenut hyviä arvosteluja ihan silmänympärysvoiteen ominaisuudessakin.

9 täysikokoista tuotetta ja 3 näytettä. 12 kpl. Aika perus määrä. Sääli vain että uusia tulokkaita oli taaskin vähän enemmän...


Tässäpä siis uudet tulokkaat viime kuulta.

Kissikseltä saadut näytteet, huulipuna, ripsiväri, silmänympärysbalmi ja korostevoide.
Doven dödö, kun taas vaihteeksi yksi päivä höyrysin harjotteluun ja totesin että unohdin laittaa dödöö. Piti sit ostaa taas uusi. Onneks näitä menee.
Goldwellin shampoo värjätyille hiuksille, koska PM loppui.
L300 puhdistusgeeli ja kasvovesi. Nyt käytössä ollut Avonin geeli oli sen verran tujua tavaraa, että tässä vaiheessa vuotta iho ei sitä kestänyt.
Lumenen kynsilakka, saatu koulukaverilta, koska oli kuulemma ihan mun värinen.
Victorias Secretin suihkugeeli, saatu Tiinalta tuliaisiksi.
RVB:n huulikiilto, luomiväripaletti ja 2 kynsilakkaa, saatu harjoittelusta kun olin siellä viimeistä päivää vappuaattona.

16 kpl uutuuksia. Tai vähän enemmän, koska noita Kalaharin näytteitä on useampi tossa lootassa, mutta ei meillä lasketa. :)

L300 tuotteista tulossa juttua myöhemmin.

-T

2 kommenttia:

  1. Minä olen tiedätkö samoilla linjoilla Body Shopin vartalovoista. Hypetyksestä huolimatta en vaan oikein käsitä koko hälyä. Käytän paljon mieluummin helpommin levittyvää voidetta tai vartaloöljyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan. :) Ja luulis et noin tuhti voide myös kosteuttais kunnolla, mutta ei. Eikä oo ensimmäinen tuhti voi jota oon kokeillut samoin tuloksin. Mut onneks meillä on valinnanvaraa muissa tuotteissa :)

      Poista

Mielipiteitä? :)