tiistai 1. huhtikuuta 2014

Joukostamme poistuneet maaliskuu- 14

Tässä kuussa loppu taas kivasti tuotteita, tosin jälleen kerran niitä on myös kertynytkin...


Ei taas kaikki mahtunut sujuvasti koriin.


Tukka puolelta loppui Avonin Moroccanoil. Tykkäsin tästä paljon. Ei jättänyt lähmäistä tunnetta hiuksiin, tuoksui hyvälle ja teki hiuksista vähän terveemmän näköset. Tosin tässä kuontalossa kaikki ylimääräinen kosteutus näyttää hyvältä.

Herbina Tuuheuttava Kuivashampoo ei vetänyt vertoja Klippoteketille. Ostin tän hyvien kommenttien perusteella, mutta joku tästä jäi puuttumaan.. Ei tää siis huono ollut, teki toki tehtävänsä ja poisti rasvaisuuden hiuksista, mutta verrattuna Klippoteketiin, tää ei tehnyt sitä tuuheuttavaa tunnetta. Ei jatkoon.


Kroppapuolelta loppui Decleorin Moisturising Body Milk. Ihana tuote, tuoksui hyvälle, imeytyi nopeasti ja pumppupullo. Mutta vähän liian kevyttä talviaikaan. Tosin välillä tuntuu että mikään voide ei ole tarpeeksi kosteuttavaa...

Crystal Clear muokkaava geeli. Kun otin tän käyttöön, otin reisistä mitat ja mun piti katsoa paljon tää auttaa pienentämään niitä, mutta luonnollisesti hävitin mitat, enkä jaksanut tätä niin säännöllisesti hieroa iholle. Punaista geeliä, imeytyi nopeasti, ei kosteuttanut. En huomannut mitään suuria muutoksia reisissä, siis mitään sellaista johon pelkkä geeli olisi voinut vaikuttaa. Toki olen vähän kiinteytynyt kun oon ruvennu salilla käymään. Tulipahan kokeiltua.


Nassupuolelta loppui Dermalogican Sebum Clearing Masque. Tää oli sellanen päiväystuote, eli päiväys oli jo mennyt, mutta käytin kuitenkin. Tuoksui ihan savelle, väriltään valkoista. Kipristeli iholla tosi paljon, liekö johtunut siitä että on vanhaa. Lopputulos oli supersileä iho. Tän jälkeen oli vaan pakko koko ajan sivellä poskia.

Vihdoinkin!! EkoPharman Lakka-Tyrni Puhdistusgeeli. Lisää voit lukea täältä.

Lumene Lab Suojaava Seerumi. Pullo oli muovia ja kuten kuvasta näkyy, korkki ei ollut kestävää laatua. Kuten päivä- ja yövoiteen kanssa, myös tämä kirveli mulla iholle laitettaessa. Ja verrattuna toiseen Lumenen seerumiin, tää ei todellakaan ollut riittoisa. Pettymys.

Decleor Soothing Micellar Water. Varsinainen monitoimituote. Käytin tätä reissuissa koko kasvolle, tai pelkästään silmämeikinpoistoon (köyhinä hetkinä kun ei ollut varaa ostaa Lumenea) sekä ennen tatuointia poistamaan Pan Stick kaulalta. Kyllä nää vedet on vaan käteviä. Onneks on vielä avaamaton Collinin vesi jemmoissa.


Muut.

Bevita Hoitava ja Suojaava Voide. Ostin tän joskus halkeilevien suupielien takia, koska yleensä Bepanthen hajoaa jossain vaiheessa. Käytin tätä huulirasvana ja kynsinauhavoiteena. Jemmoja listatessa laitoin tämän huulirasvojen joukkoon. Ei maistunut kauheen hyvälle ja tuntui että ei edes kosteuttanut tarpeeksi. Loput käytin tatuoinnin rasvaamiseen.

Rexona Aloe Vera- dödö. Pakko ostos joskus kun jäi dödö kotiin. Ostan välillä aina tämmösen spraypullon ja sit muistan miksi en niitä useammin osta. Toimi hyvin, piti kainalot kuivina ja hajuttomina, mutta joka kerta tätä suihkiessa meinasin tukehtua. Köh.

EkoPharma Lakka-Tyrni Käsivoide. Ok tuote, ei tarpeeksi kosteuttava. Ja toi raivostuttava etiketti. Argh!! En tiiä loppuiko tää kokonaan, mut raivoisasta hakkaamisesta huolimatta en saanut tuotetta enää ulos. Tää ei ollut sen arvoinen että olisin leikannut purkin kahtia. Puteli oli kyllä sen verran kovaa muovia, että se olis ollut hankalaakin.


Näytteitä en rupea erikseen esittelemään. Pari meikkivoidetta tuli käytettyä, shampoo ja hoitoaine eräällä reissulla ja pari Laveran vartalovoidetta.


Meikkipuolelta pois joutaa Coloraman ruskea kynsilakka ja Minersin vaaleanpunainen. Näissä ei ole muuta vikaa kuin se et nää ei levity hyvin. Varsinkin tuo Miners on painajaismainen levittää. Hrr...

Lorealin valokynä. Vanha tuote joka jo heti ostettaessa aiheutti ärsytystä iholla, minkä takia jäi käyttämättä. Hus pois!

Miss Manga- mascara. Palveli uskollisesti, kunnes rupesi rapisemaan päivän mittaan.

E.Funkhouser- huulipuna teki reissun pesukoneeseen. En uskalla enää käyttää.

Dream Mousse- luomivärit.. jotain on vaan pakko karsia. Olkoot se nämä joita en edes ikinä käytä.

24 tuotetta lähti roskiin. 18 täysikokoista ja 6 näytettä. Ei paha.

Mutta uusia tulikin sitten taas 21 kpl...


Harjoittelusta nappasin mukaani 4 systemin seerumit hiustenlähtöön. Muuten nää olis menny roskiin.
Heidiltä sain 2 kynsilakankorjauskynää ja pienen satsin Flown meikkipohjaa, Tarjalta Sensain ja Clarinsin luomivärit sekä bareMineralsin siveltimienpesuaineen.
Consult Ladyn bloggaajatapahtumasta ostin 3 kynsilakkaa ja sain yhden (jonka vein harjoitteluun), sekä voiteen ja huulikiillon.
Tulevalta työkaverilta sain Jane Iredalen huulikiillon.
Lehtien välistä tuli taas 3 näytettä.
Itse ostin tarpeeseen Nivean dödön, Lumenen silmämeikinpoistoaineen ja Bepanthenia tatuointia varten.

Tässä olis taas käytettävää.. Huh.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)