sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Joukostamme poistuneet lokakuu -13

Viime kuussa loppui kiitettävä määrä tuotteita, mikä kyllä sitten tarkottaa että tässä kuussa ei lopu juuri mitään... :( Pitänee ottaa käyttöön messuilta saadut näytteet, ja kävimpä tässä männäviikolla uuden harjoittelupaikan kautta Karkkilassa tuotekoulutuksessa, josta myös sain mukaani kasan näytteitä. Niistä enemmän sitten myöhemmin.


Tämmönen läjä.


Meikkipuolelta tiensä päähän tuli bareMineralsin meikkipohja sävyssä fairly light. Moni vannoo tän meikkipohjan nimeen, mutta mulle tää ei sopinut. Ihoni on tullut sen verran rasvoittuvaksi että muutaman tunnin kuluttua tää lähti sulamaan iholla  mosaiikkikuvioksi. Ja se jos mikä oli ruman näköistä... Käytin tän loppuun koulupäivinä kun ei tarvinnu pitää meikkiä kun jokusen tunnin. Vielä ois yksi pienempi pohja jemmoissa, jonka sain viime vuonna messuilta oltuani bareMineralsin pisteellä töissä. Toisen pohjan arvoinkin vähän aikaa sitten pois. Voisin myös sen toisen arpoa myöhemmin. :)
L'oréalin Volume Million Lashes on ollut aktiivikäytössä jo jonkun aikaa. Nyt se rupesi jo melko nopeasti rapisemaan silmien alle, joten päätin heittää sen pois. Hyvä ripsari, sai siistiä jälkeä ja itse kaipaamaani tuuheutta. Kumiharja, joka on lemppareitani. Suosin ennen aina yhtä ja tiettyä ripsaria (Max Factorin Masterpiece Max), sitten löysin uuden lempparin, Clump Defyn, mutta sitten en ookkaan enää pysyny yhdessä ja samassa, vaan ostanu jotain ihan uutta. Vaikka esim. Miss Manga ripsari on osoittautunut loistavaksi ripsariksi, suosin silti enemmän kumiharjan sisältäviä ripsivärejä. Mutta kuitenkin haluan kokeilla uusia mallejakin. Sekavaa...


Kroppa puolelta käytin Decleorin Aromessence Sculpt Firming Body Serum näytteen pois säärissäni, lähinnä lisäkosteutta tuomaan. Kärsin hetken todella kuivista sääristä, joka alkoi sen jälkeen kun rupesin epiloimaan säärikarvojani. Tää kyllä autto siinä. Ihana sitrustuoksu! Voisin talveksi ostaa vaikka täysikokoisen pullon.
Phytomer Toning Body Scrub oli aivan ihan tuote!! Kunnolla kuorivaa merisuolaa sisältävä kuorinta jätti ihon unelman pehmeäksi ja vielä kosteutetuksi sisältämiensä öljyjen ansiosta. En tarvinnut tän jälkeen kosteusvoidetta. Varmasti talvellaki helpottais ihon kuivumista, mutta en usko että silloin riittäisi yksinään. Mieto tuoksu. Tuun varmaan ostamaan tätä lisää. Phytomerhan on hoitolasarja, mutta sitä myydään ainakin Sokkarilla. Itse pääsin tutustumaan tähän sarjaan koulun kautta.


Tukkatuotteista loppui loistavaksi havaittu Klippoteketin kuivashampoo. Halpa ja hyvä. Oon käyttäny jo useamman putelin tätä.
Cutrin Sensitivism hajusteeton syvähoito oli mukava tuttavuus. Jätti hiukset pehmeiksi. Naamion luvataan myös rauhoittavan hiuspohjaa, mutta koska mulla ei oo sen suhteen ongelmia, en osaa ottaa siihen kantaa. Hyvä tuote, mutta haluan kokeilla uusia. Voisin kuitenkin käyttää tätä lisääkin. Tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa.
Bonacuren Fibreforce conditionerin ostin luottokampaajaltani joskus kesällä. Silloin ajattelin että tää ei toimi, koska kärsin kuivista latvoista ja takkuuntuvista hiuksista. Noh, siihenhän oli yksinkertainen syy, ne tarvitsi kipeästi leikkausta. Koska en halunnut leikkautaa hiuksia ennen häitä, piti yrittää vaan hoitaa niitä. Tuote lupaa parissa minuutissa korjata keratiinilla erittäin huonokuntoiset hiukset. Kyllähän tää sitten loppupelissä toi helpotusta takkuuntumiseen kun laittoi vain paksumman kerroksen latvoille. Mutta jotenkin oon vähän skeptinen sen suhteen että joku hoitoaine voisi korjata pahasti vaurioitunutta hiusta... Lopulta kuitenkin tykkäsin tästä ihan kivasti. Mutta tosiaan ei ihan hirveen riittoisa just sen takia että huonokuntoiseen hiukseen vaaditaan enemmän tuotetta. Ja parempikuntoiseen hiukseen tuntuu sit vähän turhalta tuotteelta... Enpä taida ostaa uudestaan.


Nassupuolelta loppui eniten tuotteita. Pahoittelen muuten kuvien laatua, en vieläkään oikein osaa käyttää uutta kameraa.
Avon Naturals- sarjan Moisturising Strawberry Yogurt Facial Mask. Tää oli vähän ufo tuote. Käytetään kuten naamioita yleensä, levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa jonka jälkeen pyyhitään tai pestään pois. Mutta ufoksi tän tekee se että joukossa oli pieniä rakeita, ei paljon, mutta kuitenkin. Ne ei sulanu pois, niitä ei kuulunu hieroo ihoon, joten miksi ne oli siellä? Muuten ihan ok. Tuoksuu kermaiselle mansikalle ja kosteuttaa ihan hyvin. Parempiakin oon kokeillu. Ei suosikkini Avonin naamioista.
Elizabeth Arden 2-in-1 Cleanser. Sain tän testerin edellisestä harjoittelupaikasta. Tuotteet oli myyty loppuun ja Arden poistumassa valikoimasta, joten testerit sai ottaa kotiin. Tää on all skin types. Mulla on vielä käytössä kuivan ihon versio. Tässä tuoksu oli tosi vahva ja yrttinen, kuten Ardenin tuotteissa yleensäkin. Putsari sisälsi hamamelista, jonka oon huomannu ärsyttävän omaa ihoani. Niin myös tässäkin. Käytin tän loppuun lotraten.
Lumene Lab Suojaava Yövoide. Sain näitä Lab-tuotteita kun oli keikalla Lumenella. Purkin ulkonäkö sopii hyvin apteekkituotteelle, siitä tulee mieleen puhdas. Tykkään kovasti. Kuuluu Suojaava Age Preventing 25+ linjaan. Kermainen koostumus ja todella riittoisa. Luulin ettei tää ikinä lopu. Kesällä liian tuhti omalle iholleni, mutta tässä syksyn myötä rupes tuntuun paremmalta. Hyvä kosteutusteho. Mulla on vielä jäljellä tätä samaa päivävoide ja seerumi sekä sävyttävä päivävoide josta oonkin jo esittelyn tehnyt.
Lumenen silmämeikinpoistovesi. Paras. Ostin tän pienemmän putelin häämatkaa varten, ettei tarvinnu isompaa putelia raahata mukana.
Gatineau Strategie Jeunesse Intensive Treatment For Eye Area- näyte. Pienestä näytteestä riitti päivittäin käytettynä 5 viikoksi. Melko litkumaista, mutta kosteutti hyvin. Muuta en osaa sanoa.
Lancome Advanced Genifique- seerumi. Joo-o.. musta tuntu et tää vähän tasoitti ihoa, mutta mitään muuta en sit huomannukkaan. Ehkäpä tää ei vaan oo mun ikäiselle vielä oikea tuote. Pullo on toki kaunis ja annosteleva korkki/pipetti käytännöllinen ja hygieeninen. Mutta en todellakaan ostaisi tätä itse. Voitin tän arvonnasta.


Muut osioon pääsi sitten The Body Shopin Tea Tree Oil. Luottotuote tulehtuneille näpyille ja aukeileville suupielille. Hetki sitten ostin jo uuden pullon että on valmiina kun sitä tarvitaan.
Lumene Arctic Aqua 24h Syväkosteuttava Käsivoide. Myös saatu Lumenekeikalta. Raikas tuoksu ja ihan ok kosteutus, mutta ei riitä mun talvikäsille. Kesällä kyllä. Mulla oli näitä 2 ja nyt on molemmat käytetty. Tää on hyvä tuote, mutta en silti osta uudestaan koska metsästän edelleen sitä täydellistä käsivoidetta, varsinkin talvi-iholle.

Noin. 15 tuotetta, joista 2 näytekokoa. Veikkaan että tän kuun aikana tulee enemmän näytteitä kun täysikokoisia.. Mutta jokainen purkki tai purnukka on askel eteenpäin. :) Meikkituotteita sais tietysti aina kulua enemmänkin.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)