sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sunnuntai-ilta on kauneudenhoitoilta

Olen ottanut tavaksi joka sunnuntai tehdä ihan perusteellisen iho/hiusten hoidon. Vähän sellasen perusteellisemman hoidon kun ihan normi-iltana.
Ennen suihkua hoidan sääret kuntoon uskollisella venuksen höylällä (ei, en voi tehdä sitä suihkun aikana koska en näe mitään ilman rillejä). Suihkun aikana tapahtuu kokovartalokuorinta, otsasta varpaisiin normipesun yhteydessä.Lumene Vitamin C+ Age Defying Arctic Cloudberry Kirkastava Vartalokuorinta on tarpeeksi rakeista ja saa ihon tuntumaan todella sileältä (suihkun jälkeen pitää luonnollisesti uida vartalovoiteessa).
Simple Kind To Skin Smoothing Facial Scrub Vitamin Goodness taas ei ole liian rakeista, joten se on täydellinen tuote kuivalle iholle, jos kasvokuorinnalta vaatii hieman rakeutta.

Hiusten pesun jälkeen tulee tehonaamio hiuksille normaalin hoitoaineen sijaan, ja samaan aikaan naamapesun ja kuorinnan jälkeen kosteuttava kasvonaamio.

WWW Infinite Intesive Mask tekee tukasta TODELLA pehmeän. Niin pehmeän että kuivaamisen jälkeen on vaan pakko koko ajan hipelöidä hiuksia. :)

Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Hydrating Face Mask kosteuttaa kivasti ihoa.

Vaihtelen tuotteita todella usein, ellen satu todella ihastumaan johonkin. Luottotuotteita on vasta muutamia, mutta niistä myöhemmin.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)