tiistai 22. marraskuuta 2016

Anastasia Beverly Hills Beauty Genius Clear Waterproofing Gel

Mun on pitänyt postata tästä loistotuotteesta jo pitkän aikaa, mut aina se on vaan jäänyt.
Anastasia Beverly Hills Beauty Genius Clear Waterproofing Gel on monitoimituote, joka tekee puuterisista tuotteista vedenkestäviä. Geelin avulla voit tehdä lempiluomiväristäsi kestävän rajauksen, saada luomivärin pysymään varmasti koko illan luomilla tai käyttää sitä vaikka huulipunan pohjustajana. Myös glitterin pitäisi pysyä tämän kanssa, sitä tosin en ole itse kokeillut.


Itse olen lähinnä käyttänyt tätä luomivärinpohjustajana ennenkaikkea irtoluomiväreille. Aijemmin juurikin nuo irtoluomivärit eivät ole täydellisesti pysyneet luomilla, vaan ovat jossain vaiheessa kasautuneet luomivakoon. Mutta ei tämän kanssa. Applikaattorin päätä oli hyvin vaikea kuvata, mutta kyseessä on siis lasta, jolla tuotetta sipaistaan vaikka kämmenselälle ( kuten minä teen ) ja siitä sitten haluamaansa paikkaan. Geeli on kirkasta, eikä siis näy iholle levitettäessä.
Ohjeissa suositellaan ottamaan pari sipaisua geeliä siveltimelle ja irtoluomiväriä vaikka luomivärin kannelle ja sekoittamaan ne siitä keskenään "tahnaksi". Itse käytän tätä samoin kuin normaalia luomivärin pohjustajaa, eli levitän tämän ensin luomille ja siihen päälle luomivärin. Ja toimii. Ja rajauksia tehdessä irtoluomivärin kanssa, työstöaikaa on hyvin että kerkee korjailla vinoon menneet rajaukset ilman pelkoa että joutuisi koko rajauksen tekemään uudelleen.

Jos siis haluan että silmämeikki pysyy kuosissa koko illan, siis KOKO illan, valintani on tämä. ABH:ähän myy Kicks. Ja nyt täytyy sanoa että en ihan tarkkaan muista paljonko tästä maksoin, mutta se oli jotain 21-25€ väliltä. Ei mielestäni paha hinta laadukkaasta tuotteesta.

Onko teillä kokemusta tästä tuotteesta? Mitä tykkäsitte?

-T

2 kommenttia:

  1. Ei ole, mutta kiinnostuin, sillä aika harvat pohjustajat toimii mulla ja välillä vaihteluksi olisi kiva kokeilla uutta.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)