sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Boho - uusi rakkaus

Mun iho on melko haastava mitä tulee meikkipohjiin. Useimmat mineraalimeikit sulavat päivän mittaan mosaiikkikuvioksi naamalle ja sitä ei saa enää pelastettua millään muulla kuin pesemällä koko pohja pois ja tekemällä uuden. Ja juuri sitähän kukaan meistä ei halua. Jos käytän mineraalimeikkipohjaa, viimeistään työpäivän jälkeen näytän ihan Fantastic Fourin Möykyltä.

Blogimiitin goodiebagista löytyi kasa Bohon meikkejä, joista olin vain lukenut muista blogeista. Nyt pääsin itsekin niihin tutustumaan ja löysinkin hämmästyksekseni lähes täydellisen meikkipohjatuotteen. Kuten kuvista näkyy, meikkipuuteri on kiinteän voidemainen. Omani on sävyssä FCO 02 - Beige Clair. Purkissa on tavaraa 4,5g.


Sävy on melko tumma..


..mutta häivyttyy täydellisesti iholle. 


Iholla on pientä punoitusta ja se tarvitsee tasoitusta. Myös tummat silmänaluset ovat olleet pitkään jo "vakava ongelma". Meikkipohja näyttää hyvin luonnolliselta eikä tunnu yhtään raskaalta. Mutta peittokyky on oikein hyvä. Vaatii ehdottomasti puuteroinnin päälle, muuten jää vähän sellainen tahmea tunne.
Silmämeikissä on käytetty Bohon luomiväriä, kulmakynää ja ripsiväriä. Tummat luomivärit eivät ole se mun juttu, näytän yleensä joko vanhalta tai suttuiselta. Usein molemmilta...Koko meikissä on käytetty muuten vain Bohon meikkejä, paitsi puuteri ja poskipuna on muilta sarjoilta.

Meikkipuuteri on täydellinen juuri kevään ja syksyn aikana, kesällä uskon sen olevan ainakin omalla ihollani liian voidemainen kestääkseen hikoilua ja talven pahimmilla pakkasilla saattaisi näkyä rumasti ihon kuivilla kohdilla. Siitä siis pikkuruinen miinus. Ja jos vielä toisen pikku miinuksen (tavallaan miinuksen) voisi antaa niin siitä että purkki ei kestä kovin pitkään. Omastani on jo yli puolet käytetty. Ja jokainenhan tietää että meikkivoide ei ihan kuukauden käytön jälkeen lopu. 
Mutta toisaalta myös hyvä, niin saapahan ainakin jotakin loppumaan ja jos tykkää testailla paljon uusia tuotteita niin ei jää laatikkoon pyörimään.

Tässä vielä meikkiin käytetyt tuotteet:


Meikkipuuteri FCO 02 - Beige Clair
Maapuuteri TC 04 - Terre deProvence
Luomivärit OAP 201 - Sable ja OAP 215 - Prune
Ripsiväri MAS 01 - Noir
Kulmakynä CRS 02 - Chatain
Huultenrajauskynä CR 02 - Framboise
Huulipuna RAL 105 - Tapis Rouge


Lumenen valopuuteri 3 - Aurinkokaakao
Flow Cosmetics poskipuna - Pihlajanmarja

Kaikki kokeilemani Bohon tuotteet ovat tuntuneet oikein hyviltä ja erittäin laadukkailta. Huulikiiltoja ja poskipunia jäin vielä kaipaamaan, niitä pitää käydä ostamassa varastoon. No mutta siinähän olisi hyvä syy lähteä käymään luonnonkosmetiikan messuilla!!

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)