maanantai 14. syyskuuta 2015

#jäkemiitti

Kokoonnuimme jälleen kanssabloggaajien kanssa, tällä kertaa Järvenpäässä. Ihanat Kauneusgurusi ja Neiti Minttukihara olivat tapahtuman takana, iso kiitos heille :)

Tapahtuma järjestettiin paikassa nimeltä Uusi Vanhis, joka olikin oikein sympaattinen paikka. Harmi vain että mennessämme sinne satoi kaatamalla, mutta toisaalta kaikki tapahtui sisätiloissa, joten sade ei sen puolesta haitannut.


Aloitimme ruokailulla ja minäkin ruokavammainen sain syödäkseni. :) Olinkin tehnyt suht pitkän listan siitä mitä voin syödä ja mitä en. Hyvin maistui kana ja salaatti.


Ruuan jälkeen teetä ja jätskiä, sekä vaihtorinki.


Ohjelmaakin oli kivasti tarjolla. Dr. Hauschkalta kuulimme etenkin heidän värikosmetiikastaan. Oli kyllä mielenkiintoista kuulla mitä kaikkia vaiheita aina kasvien kasvatuksesta tuotteen valmistukseen asti kuuluu. On se pitkä prosessi, huh. 


Image Skincare oli mulle uusi tuttavuus, mutta mielenkiinto heräsi heti. Jo ammatillisessakin mielessä. Saimme heiltä pienet travel -kitit joita testailen tällä hetkellä. Katsotaan olisiko tässä uusi sarja töissä käytettäväksi.


L'oréalilta näimme Suvi Tiilikaisen tekemiä "pikameikkejä". Lähinnä siis Suvi meikkasi jonkun bloggaajan tekemän meikin päälle. En nyt oikein osaa selittää sitä, mutta kauniita meikeistä tuli. :) Ja kauniita ne toki oli alunperinkin.


Mustaa Kajalia Suvin mallina.


Suvi esitteli myös kirjan jonka hän on kirjoittanut yhdessä Janina Fryn kanssa ja arpoi sen yhdelle onnekkaalle. Arpaonni osui Beauty Highlights blogin Mialle, mutta kävin omani ostamassa lahjakortilla jonka sain synttärilahjaksi jo helmikuussa. Mietin pitkään mihin raaskisin sen käyttää ja tähän kirjaan ihastuin.Pääsimme myös kurkistamaan Suvin meikkipakkiin. Ja olihan siellä vaikka ja mitä!

Saimme myös ihan jäätävät goodiebagit, painoa niillä oli n. 10 kiloa ja sisällöstä tulee juttua myöhemmin.

Oli taas ihan superkivaa ja seura mitä parhainta! 

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)