lauantai 24. tammikuuta 2015

Flow kosmetiikka Mansikka Vartalovoi

Ostin jo melko kauan aikaa sitten Flow kosmetiikalta tämän Mansikka Vartalovoin. Se jäi laatikon pohjalle pyörimään ennen kun sain sen nyt käyttöön. Näitä vartalovoita oli ainakin silloin ostettaessa vaikka minkä tuoksuisia, mutta en nyt heidän nettisivuiltaan löytänyt juuri mitään.. Noh, ehkä en vaan osannut. Löysin sieltä tuoksuina Sheavoi & Kehäkukka ja Sheavoi & Ruusu.


Tuoksuu ihanan pehmeälle mansikalle, omaan nenääni ehkä vähän karamelliselle mansikalle, johtuen varmasti tuosta kookosöljystä ja sheavoista. Tätä kyllä kelpaa nuuhkia.Väri on tuollaista haalean vaaleanpunaista, koostumus todella paksua ja lohkeavaa. Helpointa tätä on ottaa spaattelilla.Iholle levittäessä sulaa melko nopeasti, mutta hieman joutuu enemmän hieromaan kuin normaalia voidetta.

Valitettavasti mun iholla tämä ei toimi, ainakaan käsillä tai vartalolla. Käytin tätä ensin vartalolla. Koko kropalle levitettynä joutui työstämään todella paljon. Voi ei kuitenkaan imeytynyt iholleni, vaikka se näin talviaikaan on kutisevan kuiva. Vielä seuraavana päivänä iho tuntui "tahmaiselta". Käsivoiteena tämä kuulostaisi olevan ihanan tuhti ja kosteuttava. Mutta mun käsille tämä jäi kalvoksi pyörimään, eikä imeytynyt. Talviaikaan varsinkin rystyseni helottavat punaisena ja ne kutisee. Kutina tuntui voin alla. Sitten siirryin käyttämään tätä jalkavoiteena ja siinä hommassa tämä pelittää vallan mainiosti! Mullahan varpaita palelee ympäri vuoden, joten ei edes haittaa että jalat jää tän jäljiltä liukkaiksi, kun vedän kuitenkin heti sukat/villasukat jalkaan. Voi pitää jalat pehmeinä ja kosteutettuina, siellä tämä imeytyy. 

Sama juttuhan mulla on The Body Shopin vartalovoiden kanssa, ne eivät vain imeydy mun ihoon, mutta tiedän että on paljon ihmisiä jotka rakastavat niitä. Joten jos tykkäät TBS:n voista, on nämä Flownkin versiot sinulle tehtyjä. Ja hei, kotimaista luonnonkosmetiikkaa! Respect.

Mulla on myös saman sarjan Mansikka huulivoide, jossa on sama tuoksu ja koostumus. Siitä kyllä jää lasiin mahtavat huulijäljet :D

-T


1 kommentti:

  1. Body Shopin vartalovoit toimii mulla hyvin, joten olisi kiva kokeilla tätä. Ja on vielä suomalainen merkki :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)