maanantai 5. toukokuuta 2014

RVB diego dalla palma Color Therapy

Vappuaattona mulla oli viimeinen päivä työharjoittelua ja sen kunniaksi sain pomoltani RVB:n uutuusmeikkejä.


Sain 2 kynsilakkaa, huulikiillon ja luomiväripaletin. Näiden lisäksi sarjalta löytyy myös BB-voide, aurinkopuuteri, poskipuna, rajausvärejä ja huulipunia. En edes muista kaikkia, sillä ihan kaikkia meillä ei hoitolassa vielä ole.


Erittäin ihastunut olin tähän Fresh Eyeshadow Paletteen. Jykevä valkoinen rasia, jossa on peili, kätkee sisäänsä neljä luomivärisävyä. Kuva on nyt vähän väärinpäin verrattuna alla oleviin swatcheihin, mutta ei anneta sen häiritä. Paletin nimi saattaa olla Ombretto. :PKivasti näistä löytyy pigmenttiä, ainoastaan violettia sai vähän enemmän hangata että sai vahvan sävyn. Mutta ei paljoa. Huulikiilto näyttää käsivarressa pinkimmältä, mitä se huulilla oli.

Tein näillä tuotteilla meikin itselleni, ja ihastuin todella paljon.Luomilla on käytetty kaikkia sävyjä. Ulkonurkassa violettia, keskellä vihreää ja sisänurkassa petroolinsinistä. Kulmaluulla vaaleinta sävyä.


Luomiväripaletin hintaa en löytänyt. :( On se mulla töissä jossain, mut ei nyt tähän hätään auta.Huulikiilto on sellanen jokapäivän kiilto. Juuri mun sävynen. Pysyvyys ei ole paras mahdollinen, mutta sävy on niin luonnollinen ettei se haittaa. Huulikiillon sävy on 02. Hinta n. 22€.

Kynsille päätyi sitten molemmat lakat samaan aikaan, kun en osannut päättää kumpaa kokeilen ensin.Ihanat kesäsävyt. Pinkki toimii aina ja vihreä on yksi suosikkivärini meikissä ja kynsilakoissa. Molempia sävyjä on kynsillä kaksi kerrosta. Pinkki melkein peittää jo ekalla kerroksella. Vihreän sävynumero on 01 ja pinkin 02. Harmi kun näillä ei ole nimiä. Lakkojen hinta on n. 15€.

Onko tuttuja tuotteita tai heräsikö kiinnostus? RVB:n jälleenmyyjät löydät täältä.

-T

2 kommenttia:

  1. Ooh, onpa ihana pintakuvio tuossa paletissa! Meikki on myös todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo toi paletti on kokonaisuudessaan tosi ihana.

      Poista

Mielipiteitä? :)