perjantai 9. toukokuuta 2014

Lavera Basis Sensitiv Protection Cream

Ostin jo joskus syksymmällä Laveralla käydessäni Basis Sensitiv- kosteusvoiteen. Hakusessa oli talveksi joku todella kosteuttava voide, silloin kun iho tuppaa kuoriutumaan irti kuivuuden takia. Minulle suositeltiin tätä.Basis Sensitiv- sarja on kehitetty kokoperheen sarjaksi, josta löytyy tuotteet lapsista aikuisiin ja päästä varpaisiin. Tuotteet sisältävät mm. luomujojobaa, joka on ihoa hoitava kasviöljy, sekä sheavoita, joka pitää ihon kimmoisana.

Protection Cream on erityisesti kuivalle iholle ja talviaikaan tarkoitettu voide, jota suositellaan käytettävän tehohoitona. Voiteella on todella vahva tuoksu, joka oli alkuun melkoinen shokki. Mutta siihen tottui nopeasti, eikä tuoksu jäänyt iholle pitkäksi aikaa. Itse tuoksusta en oikein osaa sanoa että miltä se tuoksuu, mutta ei kuitenkaan luonnonkosmetiikalle tyypillisestä yrttiseltä.


Ikäväkseni minun piti todeta että tämä(kään) voide ei ollut tarpeeksi kuivalle talvi-iholleni. Nyt keväällä on jo parempi käyttää. Yritin käyttää tätä myös öljyn tai seerumin kanssa, mutta siinä kävi sitten niin että voide rullautui ikävästi ja murustui pois. En voi sietää sitä tunnetta. Käytin tätä yövoiteena. Kohta voisin ottaa tämän uudestaan käyttöön, ennen kuin tämä menee pilalle. Iho rupee pikkuhiljaa olemaan paremmassa kunnossa, eikä tarvitse enää niin tehokkaita kosteusvoiteita.

Tämä on myös hyvä voide vaikkapa reissuun mukaan, tätä kun voi käyttää sekä aamulla että illalla. Siinä säästää yhden tuotteen verran tilaa matkalaukussa. :)

Hintaa tällä on n. 15€:n  molemmin puolin.

-T

2 kommenttia:

  1. Hei, olet voittanut Vuoden Siivoojan megakisassa palkinnon upealla tarinallasi. Onneksi olkoon!

    http://not-the-life-i-ordered.blogspot.fi/2014/05/megakisan-voittajat-julki.html

    Otathan yhteyttä vuoden.siivooja@gmail.com palkinnon toimittamiseksi :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)