lauantai 16. marraskuuta 2013

Batiste Dry Shampoo Light & Blond

Ostolakkohan ei koske tuotteita joille on tarvetta. Ja nyt oli tarvetta. Edellisen katastrofin jälkeen oli pakko saada toimiva kuivashampoo ja pikaisesti. Mutta kuitenkin sisäinen kosmetiikkanarkkarini halusi myös kokeilla jotain uutta. Tähän ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ostaa niitä 2.


Tuttu ja turvallinen Klippoteketin kuivis siltä varalta että Batiste olisi osoittautunut olevan susi jo syntyessään. Klippoteketia en sen enempää tässä arvostele.

Oon jo pitkään halunnu kokeilla Batisten kuivashampoota ja kun näin että niitä myydään myös sokoksella, ei tarvinnut kauaa miettiä.

kuva allaboutink.co.uk

Batistellahan on useita erilaisia kuivashampoita, jokaiselle varmaan löytyy omansa. Monillehan tämä on tuttu merkki ja itsekkin olen blogeista näistä lueskellut. Sokoksella en ihan näitä kaikkia variaatioita nähnyt, mutta ainakin Kicksit myyvät näitä myös.


Päätin kotiuttaa itselleni vaaleille hiuksille soveltuvan version.


Häivähdys väriä korostaa vaaleita sävyjä ja auttaa häivyttämään värjättyjen hiuksien juurikasvua.

Eli suomeksi voisi siis sanoa että tämä kyseinen kuivashampoo tekee sen mitä etenkin tummahiuksiset pelkäävät, eli tekee harmaan tyven. Itselläni on jo hieman ylikasvanut värjätty "juurikasvu", siis tumma juuri ja vaaleat pituudet. Nyt värjätty juuri on siis varmaan jo muuttunut pelkäksi juurikasvuksi. Ei tää kyllä peittänyt sitä vaan nimen omaan toi sellaisen harmaan sävyn siihen. Tuoksu on melko kiva, kunhan ei hirveän läheltä haistele. Sellainen pehmeä. Tällä ei saa yhtä kuohkeaa lopputulosta kuin Klippoteketilla, mutta muuten olin lopputulokseen tyytyväinen. Poisti rasvaisuuden hyvin. Ainoa miinuspiste tulee siitä että tätä suihkiessa tästä lähtee ihan järkyttävän kova ääni. Kun ekan kerran suihkin tätä aamulla ennen harjoitteluun lähtöä meinasin saada paskahalvauksen ku kauhee törähdys kuului. Pelkäsin että herätän mieheni metelöimällä kuivashampoota suihkiessa.

Kaiken kaikkiaan ihan kelpo tuote. Ensi kerralla voisi kokeilla jotain toista versiota. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)