keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Joukostamme poistuneet syyskuu- 13

Syyskuun loppuneet saldo oli pienoinen pettymys. Vaikka tuotteita oli yhteensä 10, oli osa niistä pieniä näytteitä... Tässä kuussa loppuukin sitten toivon mukaan hieman enemmän.


Tässä kokonaisuus. Ei tullut koppa täyteen.


Kasvopuolelta kului loppuun Biodrogan Cleansing Foam. Tästä oon aijemmin kertonut jo, mutta ihana blogger ei päästä mua linkittämään kyseiseen tekstiin. Hyvä vaahtoputsari, ihana tuoksu. Viime talvena ihoni oli herkempi ja tää tuntu vähän tujulta, mut nyt rasvaisempana oli hyvä. Käytin tätä joko aamuputsarina tai kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Sisältää mm. allantoiinia, joka hoitaa tulehdusta, punoitusta ja ärsytystä. Voisin ostaa uudelleen.
Phytomer White Lumination Radiance Smoothing Lotion, kirkastava kasvovesi. Tuntui tasoittavat ihoa hieman, tässä onkin maitohappoa jolla on kuoriva ja siloittava vaikutus. Kohderyhmä on pigmenttimuutokset ja harmaa iho, mut mää tilasin tän just ton kuorivan ominaisuuden takia ihon ollessa pahimmillaan. Koska mulla ei oo mitään maksaläiskiä tms. niin en osaa sanoa siitä vaalentavasta vaikutuksesta. Tuoksuton.
Phytomer Décolleté Parfait, dekolteen voide-näyte. Eli siis kaulalle ja dekolteelle tarkoitettu tuote tuomaan kiinteyttä ja liftiä, sekä vaalentamaan maksaläiskiä. 5 ml näytteestä riitti n. 4 kertaan kun putilon leikkasi kahtia. Todella riittoisa. Mutta näin pienestä näytteestä ei osaa oikein tehosta kertoa mitään.


Kroppapuolelta loppui 2 matkakokoista suihkugeeliä. H&M:n Hello Kitty suihkugeeli oli ihanasti mansikan tuoksuinen. Muuten ihan peruskauraa. Voisin käyttää enemmänkin.
Häämatkalle mennessämme nappasin hotelli Flamingosta mukaan Saga- suihkugeelin. Aluksi tykkäsin ihanasta tuoksusta, mutta parin käyttökerran jälkeen tuote rupesi haisemaan ihan pesuaineelta. Tyypillinen hotelli-suihkugeeli.
Elämäni ensimmäinen Lush- tuote, Charity Pot Hand & Body Lotion. Ostin näitä 2 Glitz & Glam-blogin innoittamana... Siis aivan järkyttävän hajuista. En voi mitään. Otin nää häämatkalle mukaan käsivoiteeksi, mutta en pystyny käyttämään siinä tarkoituksessa koska nää vaan haisee niin pahalle!!! Käytin tän sitten loppuun kotona säärillä. Vielä ois se toinen jäljellä. Yök. Pitää aina asennoitua siihen et nyt käytän tätä... Eikä ees kosteuttanu tarpeeksi.
Biodroga Spa Sensation Daily Body Moisturizer- kosteusvoide oli i-ha-na! Todella kosteuttava ja pehmentävä voide. Tuoksuu raikkaalle, helppo levittää ja imeytyy hyvin. Ihana talvi-iholle kun tuntuu että mikään ei riitä.


Muut oli sitten Schwarzkopfin Gliss Hair Repair hiuksiin jätettävä suihke. Tästä en oikein osaa sanoa juuta tai jaata.. Tuoksuu jotenkin karamellisnapsille... Lupaa korjata ja vahvistaa sekä ehkäistä pörröisyyttä. En allekirjoita. Ei oikeestaan tehny mun hiuksille mitään.
Gatineau Anti-Agin Hand Treatment näyte. Riitti 2-3 kertaan ja siitä ei hirveesti osaa sanoa mitään. Kosteutti kivasti, hyvä päiväkäytössä. Hyvä tuoksu.
Lumene Eyebrow Fixing Gel, kirkkaana. Yksi parhaimmista kulmageeleistä mitä oon käyttäny. Tykkään ehkä vähän enemmän siitä ruskeasta sävystä. Hakkaa mennen tullen tällähetkellä käytössä olevan kulmageelin. Pitää karvat ojossa.

Siis 10 tuotetta, joista 2 näytettä, 3 matkakokoa ja 5 täysikokoista. Paremminkin voisi olla. Tässä kuussa yritän saada käytettyä ainakin putsarin, pari käsivoidetta ja suihkugeelin. Meikkejäkin voisi saada loppumaan. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)