maanantai 14. lokakuuta 2013

Freeman Scrub & Mask

Tänään on taas ollu vähän tämmönen päivä. Syysloman takia meillä on tänään ja huomenna poikkeuksellisesti koulua aamulla. Noh, määhän sit tietenkin nukuin pommiin ku kello ei herättäny. Onneks ihana ystävä soitti että missä mää oon ja heräsin sit siihe. Myöhästyin vaan puoli tuntia. Mut inhoon tollasia lentäviä lähtöjä. Koko koulupäivä (tai aamu ku sitä oli 8-12) meni ihan pihalla ollessa ja silmät vaan seiso päässä. En oo oikein saanu mitään aikaiseksi. Mitäpä tämmösenä masentavana päivänä voi tehdä? No vaikka kasvohoidon.

Kombona toimi Freemanin Facial Exfoliating Scrub Pink Grapefruit ja Facial Clay Mask Chocolate & Strawberry. Tosta suklaa naamiosta löytyy juttua myös Ostolakossa- blogista.


Tässäpä nämä putelit. Oon yleensä ollu todella tyytyväinen Freemanin tuotteisiin, halpoja, hyviä ja tuoksut on ihania!!


Kuorinta on väriltään vaaleanpunaista ja omasta mielestäni se tuoksuu aikapaljon hattaralle. Kyllä siinä aavistus on greipin tuoksuakin, mutta muuten se on todella makea. Kuorintateho on loistava. Rakeet on pieniä ja tehokkaita, vähän ku sellasta hienoa hiekkaa. En ehkä lähtis suositteleen tätä kuivaihoisille tai herkkäihoisille. Kuivan ihon aikaan muistan ku mulla oli tätä niin tää oli kyllä vähän liian tujua ja naama huuti kosteutusta. Mut rasvaiselle ja sekaiholle hyvä kuorinta. Iho tuli todella sileäksi, eli kuolleet ihosolukot sai kyytiä.


Naamio puolestaan on vaaleanruskeaa ja todella tuhtia. Ja tuoksu... Mää oon aina tosi skeptinen kaikkia juttuja kohtaan, myös tän naamion hehkutettua tuoksua kohtaan. Mutta tää tuoksu on oikeesti I-HA-NA!! Just sellanen suklaavanukas. Mansikka ei tuoksu yhtään. Joka kerta tekis mieli maistaa ihan vähän et maistuuko samalle kun tuoksuu. Ja rupee tekeen mieli suklaavanukasta, vaikka en muuten mikään suuri suklaan ystävä oo.


Ilman peiliä levitettynä kasvoille. Juuri sopivasti oli tullu eilisen päivän aikana taas uusi ihonalainen näppy tohon oikeen kulmakarvan yläpuolelle. Noh, nyt se sai kunnolla kyytiä.

Hei kaksoisleuka <3
Annoin vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka aikana naamio kuivui, eikä naamaa enää saanu liikuteltua.

Naamion jälkeen iho oli todella sileä, mutta vaati ehdottomasti kosteutta. Hemmottelin sitä seerumilla ja korjaavalla yövoiteella. Voiteiden jälkeen iho on silkinpehmeä ja mun tekee koko ajan mieli kosketella sitä. Yritän sitä kuitenkin välttää koska saan nykyään niin helposti näppyjä, ja yksi syy siihen on just se että räpellän naamaani koko ajan. Tän jälkeen laitoin vielä näpyille täsmähoitoa ja avot. Huokosetki supistu kokonaan, harmi vaan että se ei koskaan oo pysyvää.

Ja yks ärsyttävä puoli tossa suklaanaamiossa on...

Tuubi meni heti ensimmäisellä kerralla tän näköseksi. Ja jotenki ku toi tuubi on sellasta vähän lötköä materiaalia, sieltä saa puristaa ihan huolella et saa naamiota ulos. Mut se on pieni ärsyke muuten hyvässä tuotteessa.

Loppuun vielä vilautus tän hetken kynsistäni, jotka on siis viimeset vähään aikaan (geelikynnet siis).


Oon taas repiny peukaloo..


Mun mielestä tosi ihanat. Yksinkertaiset mutta kuitenki värin takia näyttävät. Huokaus, näitä tulee sit ikävä..

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)